Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1ο Energy Run powered by Garmin που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2016 στην περιοχή της Πεντέλης

Ο αγώνας θα έχει δυο διαδρομές. Η μικρή διαδρομή δεν θα ξεπερνάει τα  5χλμ και η μεγάλη διαδρομή τα 12χλμ. Σύντομα θα έχουμε και λεπτομερή χαρτογράφηση.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο link

http://www.energyraces.gr/register/

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 11/1/2016. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ, δικαίωμα συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μικρά δώρα χορηγών και δικαίωμα σε κλήρωση για μεγαλύτερα δώρα καθώς και διάφορες άλλες εκπτώσεις σε συνεργάτες μας) και μπορεί να εξοφληθεί με δυο τρόπους. Άμεσα με την εγγραφή σας μέσω paypal (που επιτρέπει και χρήση πιστωτικής κάρτας) ή με απλή τραπεζική κατάθεση/μεταφορά. Στην παραπάνω σελίδα εγγραφών επιλέγετε από τη λίστα το “πακέτο” που θέλετε (Διοργάνωση – Απόσταση – Τρόπος πληρωμής) και πατάτε “Εγγραφή”. Στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Προσέξτε να δώσετε το σωστό email στο οποίο θα σας έρθει άμεσα και η επιβεβαίωση της εγγραφής με όλα τα στοιχεία τα οποία έχετε δηλώσει.

Σύλλογοι, Ομάδες, Φορείς και εταιρίες που ενδιαφέρονται να κάνουν ομαδική εγγραφή μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στο info@energyraces.gr και στα τηλέφωνα 2107470837.

Ελάτε στις 17 Ιανουαρίου στην Πεντέλη να γεμίσουμε Ενέργεια το βουνό!

Στην ιστοσελίδα μας www.energyraces.gr θα βρείτε επίσης και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Η Energy Races είναι η φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας. Είμαστε οι ίδιοι αθλητές με συμμετοχές σε εκατοντάδες αγώνες και παράλληλα πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και διαχείριση αγώνων running δρόμου & βουνού, multisports και περιπέτειας.

Ακολουθήστε στα social media και να είστε άμεσα ενήμεροι για όλα μας τα νέα

Facebook
https://www.facebook.com/EnergyRaces.gr

Twitter
https://twitter.com/EnergyRaces

Instagram
https://instagram.com/EnergyRaces.gr/