Η έκθεση «Greek Travel Show 2017», διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – ΗELEXPO, από 19 έως 21 Mαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

Για 1η φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας, προυσιάζοντας προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα και από εκεί δε θα λείπει ο Δήμος Ναυπλιέων και το Nafplio Energy Triathlon.

Η έκθεση θα διαρκέσει 3 μέρες, από Παρασκευή 19 Mαΐου  μέχρι και Κυριακή 21 Mαΐου 2017 και το ωράριο είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή, με δωρεάν είσοδο για όλους, για το ευρύ κοινό, τους εμπορικούς επισκέπτες και τις ομαδικές επισκέψεις σχολών.

Το περίπτερο του NAFPLIO Energy Triathon 2017 θα είναι εκεί. Σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, το Ν.Ο. Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» ο τριαθλητικός – multisport αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 μέσα στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου και θα είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο link

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/ 

Όσοι βρεθούν το τριήμερο στην έκθεση στο HELEXPO MAROUSSI θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το μεγάλο τριαθλητικό event και να κάνουν επί τόπου εγγραφή (ή την πληρωμή τους αν έχουν ήδη γραφτεί ηλεκτρονικά) για τον αγώνα. Τα αγωνίσματα είναι τα εξής:

1). Αγώνας Olympic Triathlon (standard distance 1500μ κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και  Triathlon Relay (σκυταλοδρομία τριάθλου standard, 2 ή 3 ατόμων)

2). Αγώνας Sprint Triathlon (750μ κολύμβησης – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρεξίματος) και Triathlon Relay (σκυταλοδρομία τριάθλου sprint, 2 ή 3 ατόμων)

Εκτός από τις ατομικές κατηγορίες, στα παραπάνω υπάρχει και σκυταλοδρομία 2 ή 3 ατόμων.

3). Αγώνας Aquathlon sprint (750μ κολύμβησης – 5χλμ τρεξίματος)

4). Αγώνας Aquathlon super sprint (300μ κολύμβησης – 2,5χλμ τρεξίματος)

5). Αγώνας Aquathlon kids (150μ κολύμβησης – 1χλμ τρεξίματος)

Διάβασε πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων εδώ.

Η ΔΕΘ – HELEXPO δημιουργεί ακόμη μια έκθεση η οποία απευθύνεται κυρίως στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να προγραμματίσει τις διακοπές του.Το  «Greek Travel Show 2017» θα παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Μην το χάσεις!

Ενημερώσου από το site της έκθεσης του Greek Travel Show στο HELEXPO MAROUSSI.

Στις 11 Ιουνίου  2017 η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο link

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/