EXTRA TIP

Ένα πολύ εύκολο κόλπο που θα σώσει το πορτοφόλι σου!

Τα ξυραφάκια τα αλλάζεις σαν τα εσώρουχα επειδή δεν κόβουν πια και απλά δημιουργούν σπυράκια είναι καιρός να μάθεις ένα μικρό μυστικό για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι και ακριβό αλλά και εκνευριστικό να αλλάζεις τις λεπίδες τόσο συχνά. Τώρα όμως με ένα απλό εργαλείο που έχεις ήδη στο σπίτι μπορείς να δώσεις λίγη ζωή παραπάνω στα ξυραφάκια σου. Ποιο είναι αυτό; Το σεσουάρ. Ναι, αυτό το εργαλείο που στεγνώνεις τα μαλλιά.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μετά το μπάνιο να ξεπλύνεις καλά το ξυραφάκι σου, να μην έχει υπολείμματα από αφρό ξυρίσματος ή τριχούλες. Μετά στέγνωσέ το με το σεσουάρ μέχρι να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας.

Ο λόγος που οι λεπίδες δεν κόβουν πια είναι επειδή παραμένουν σε υγρό περιβάλλον για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να μην είναι πια αιχμηρές. Τέλος, όσο πιο πολύ καιρό τις αφήνεις εκτεθειμένες στο νερό και την υγρασία οι λεπίδες σκουριάζουν.

Φύλαξέ τα λοιπόν σε κάποιο ντουλαπάκι και αν δεν έχεις απλά μην τα αποθηκεύεις μέσα στη ντουζιέρα όπου βρέχεται συνεχώς και ας μην το χρησιμοποιήσεις.


Πηγή: followme.gr