Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αγγίζει τα όρια και ξεπερνά τον εαυτό της
στο νέο
video της Reebok, “Be More Human

18 Δεκεμβρίου 2015 – Ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις, μια δύσκολη διαδρομή, ένα απαιτητικό πρόγραμμα άσκησης. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέτει συνέχεια νέους στόχους, ζει με πάθος την κάθε ημέρα και μεταμορφώνεται μέσα από τη σκληρή άσκηση. Μαθαίνει τι σημαίνει να είσαι επίμονος και δυνατός, αλλάζει τον εαυτό της και, μετά από κάθε δοκιμασία, γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

BMH_C1

Σε συνέχεια της παγκόσμιας καμπάνιας “Be More Human”, η Reebok Greece έρχεται με ένα νέο video, όπου η Ντορέττα αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνάμεις της, γίνεται μέρος της αποστολής που έχει ξεκινήσει η Reebok για την κινητοποίηση των ανθρώπων να ασχοληθούν με το fitness. Τρέχει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, δυναμώνει το σώμα και το πνεύμα της με ασκήσεις yoga στην παραλία, δοκιμάζει τις αντοχές της στο kick boxing και το CrossFit. Ακολουθεί τη φιλοσοφία της Reebok και μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες, ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό, προσπαθώντας για μια βελτιωμένη εκδοχή του. «Πάντα βάζω ένα στόχο», αναφέρει η ίδια, και συμπληρώνει «μπορεί να διανύσω πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον πετύχω».

BMH_B1

Με την καμπάνια “Be More Human”, η Reebok τιμά κάθε άνθρωπο που είδε τον εαυτό του να μεταμορφώνεται μέσα από την σκληρή άθληση, επιδιώκοντας όχι μόνο να βελτιώσει το σώμα του, αλλά και να εξελιχθεί κοινωνικά και πνευματικά. Μέσα από την άσκηση, μαθαίνουμε να μην σταματάμε στις προκλήσεις, γινόμαστε καλύτεροι γονείς, φίλοι, σύντροφοι, βλέπουμε τη ζωή μας να αλλάζει. «Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις, αλλά να τα παρατάς», ισχυρίζεται η Ντορέττα, συμπυκνώνοντας σε λίγες λέξεις ολόκληρη τη φιλοσοφία πίσω από το “Be More Human”, της Reebok. Η σκληρή άσκηση μας βοηθά να μαθαίνουμε πως να ξεπερνάμε τα όρια της ζώνης ασφαλείας μας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητές μας.

BMH_E1

Η αποστολή της Reebok είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το fitness και να τους κινητοποιήσει, ώστε να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η σκληρή άσκηση δεν σταματά ποτέ. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να είσαι επίμονος. Να είσαι δυνατός. Να είσαι περισσότερο άνθρωπος.

Δείτε το νέο video της καμπάνιας εδώ.

#BeMoreHuman

Follow us

facebook | instagram

____D1