Η ταχύτητα και η ευελιξία επαναπροσδιορίζονται. Αντέχεις να το δοκιμάσεις;

H Reebok, ως ο αποκλειστικός προμηθευτής πιστοποιημένου CrossFit εξοπλισμού, θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις στους αθλητές παρουσιάζει το CrossFit Speed Trainer. Το νέο μοντέλο της Reebok αντιστέκεται στη βαρύτητα και κάνει το πάτημά σου πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο από ποτέ!

Τα καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που διαθέτει κάνουν το νέο CrossFit Speed TR το ιδανικό CrossFit παπούτσι, για άντρες και γυναίκες που αγαπούν τα running και bodyweight WODs. Χάρη στο μινιμαλιστικό design του, είναι ελαφρύ και γρήγορο, για ταχύτητα χωρίς όρια. Το πλεονέκτημα της ελαφριάς κατασκευής του ενισχύεται από το λεπτό πλέγμα, που επιτρέπει τον καλύτερο αερισμό του παπουτσιού. Βασικό τεχνικό χαρακτηριστικό του είναι οι αυλακώσεις στο κάτω μέρος του πάτου, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο κι ενισχύοντας τη σταθερότητα σε κάθε κίνηση. Ο ultra-soft, αφρώδης πάτος του  CrossFit Speed TR είναι ειδικά σχεδιασμένος, ώστε να απορροφά τους κραδασμούς.

Speed TR__

Το νέο μοντέλο της Reebok είναι εμπνευσμένο και δοκιμασμένο από τον διεθνούς φήμης CrossFit coach James Hobart. Ο ίδιος δηλώνει σχετικά «η ταχύτητα στο CrossFit σχετίζεται άμεσα με την ελαχιστοποίηση του χρόνου εναλλαγής κινήσεων». Με άλλα λόγια, δεν έχει σημασία μόνο πόσα κιλά σηκώνεις, αλλά και πόσο γρήγορα μπορείς να εκτελείς τις ασκήσεις πηγαίνοντας από τη μία άσκηση στην άλλη. Σήκωσε τη μπάρα γρηγορότερα από το έδαφος, επανέλαβε ταχύτερα τα box jumps. Με τα CrossFit Speed TR ο μόνος που ανταγωνίζεσαι είναι ο ίδιος σου ο εαυτός!

Speed TR_C

Το CrossFit Speed Trainer είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που τολμούν να δοκιμάσουν τα όριά τους. Το νέο παπούτσι CrossFit Speed Trainer είναι εδώ, έτοιμο να ενισχύσει την απόδοσή σου σε WOD υψηλών ταχυτήτων, αφού σου προσφέρει την πιο γρήγορη και συνεχόμενη κίνηση που είχες ποτέ.

Τα νέα CrossFit Speed Trainer είναι ήδη διαθέσιμα για να γίνουν δικά σου στο reebok.com/gr, σύντομα και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Follow Reebok

facebook | instagram