#ASIANNIGHT

Μία σαλάτα με συνδυασμό γεύσεων που θα συνοδεύσει τα αγαπημένα μας sushi. Μπορεί βεβαίως να καταναλωθεί και ως ολοκληρωμένο γεύμα καθώς περιέχει πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Το ντρέσινγκ μπορείς να το διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα γούστα σου. Διάφορες εναλλακτικές επιλογές είναι ντρέσινγκ με μουστάρδα-μέλι-ελαιόλαδο και βαλσάμικο, σόγια σως-μέλι-ελαιόλαδο ή ακόμη και μόνο βαλσάμικο! Δοκίμασέ την – είναι απίθανη!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ποτήρια μικρή ρόκα
  • 1 μαρούλι ρόσσο ή σγουρό
  • 1/4 ή 1/2 αβοκάντο σε φέτες
  • 1/4 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1/4 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 8-10 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
  • 6 στικς καβουρόψιχας (crab sticks)
  • 1/2 ποτήρι βρασμένο καλαμπόκι

Για το ντρέσινγκ:

  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολ βάλε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από το αβοκάντο.
  2. Πρόσθεσε τα στικς καβουρόψιχας σε λωρίδες ή αν επιθυμείς σε κυβάκια κομμένα. Πρόσθεσε επίσης το καλαμπόκι.
  3. Ετοίμασε το ντρέσινγκ και τοποθέτησέ το για 1/2 ώρα στο ψυγείο να παγώσει.
  4. Βάλε το ντρέσινγκ στη σαλάτα λίγα λεπτά πριν σερβίρεις και ανακάτεψε καλά.
  5. Τέλος, άπλωσε από πάνω τις φέτες από το αβοκάντο!

Πηγή: sintagespareas.gr