Η Πόλυ Χατζόγλου και η Βίβιαν Δράκου είναι strength coaches στους adidas Runners Athens. Το δίδυμό τους συνιστά τις fitVPaddiction και το στοιχείο τους είναι κυρίως το Οutdoor Training.

Όταν τις ρωτήσαμε τι θα πρότειναν σε μία lady που θα ήθελε να συνδυάσει το τρέξιμο με ένα πιο δυνατό training session εκείνες πρότειναν προπόνηση στην άμμο!

“Στην παραλία, στην άμμο, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει!” – fitVPaddiction

Στο training στην παραλία, οι fitVPaddiction σου προτείνουν να έχεις μαζί σου μια πετσέτα και το κινητό σου, έτσι ώστε να μπορείς να δεις τα outdoor videos τους και να εκτελέσεις τις ασκήσεις που σου προτείνουν.

Ανάλογα με την διάθεσή τους κάθε μέρα, η Πόλυ και η Βίβιαν επιλέγουν να τρέξουν είτε στο βουνό για μεγαλύτερη δυσκολία, είτε δίπλα στη θάλασσα για πιο χαλαρό τρέξιμο (σε σχέση με το βουνό). Η εκκίνηση και ο τερματισμός του φετινού Ladies Run θα γίνει στο Astir Beach και η διαδρομή του αγώνα δίπλα στη θάλασσα και στην καρδιά της Αθηναϊκής ριβιέρας – μια υπέροχη διαδρομή για όσους λατρεύουν την outdoor προπόνηση, όπως η Πόλυ και η Βίβιαν.

Το Ladies Run είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο stylish γυναικείος αγώνας. Για τις fitVPaddiction, στυλ είναι να νιώθουν όμορφες και άνετες μέσα στα ρούχα που φορούν! Έχουν πάντα μαζί το ρολόι τους, το κινητό τους για τα motivational playlists, αλλά και το arm band της adidas για να τοποθετούν το κινητό. Και φυσικά τα ακουστικά τους!

Οι adidas Women προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για το Ladies Run και οι FitVPaddiction, η Πόλυ και η Βίβιαν, ως  Strength Coaches των adidas Runners Athens, σε προσκαλούν σε μια εβδομάδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες. Η LADIES WEEK (9-13.10.2017) συνδυάζει την άσκηση, την ομορφιά και τη διασκέδαση και είναι γεμάτη ξεχωριστά runs, workouts & special treatments. Οι fitVPaddiction θα φροντίσουν για την τόνωση των γλουτών σου την Παρασκευή 13.10 στο ‘BRAZILIAN LADIES BUTT’ session.  

Μάθε περισσότερα και κλείσε θέση στο αγαπημένο σου session στο www.adidas.gr/adidasrunners. Μάθε ακόμα περισσότερα για το τι θα συμβεί την LADIES WEEK εδώ.


Μπορείς να ακολουθήσεις τις fitVPaddiction στο Facebook, αλλά και στο Instagram.