Η νέα χρονιά ξεκινάει στο νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής!

Κάθε τέλος, μια νέα αρχή λοιπόν και πλέον επιστρέφουμε στο RUNAWAY για να συνεχίσουμε προπόνηση για τη νέα χρονιά και τους επόμενους αγώνες.

Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς… τον καλύτερο εαυτό σου!

Με την υπογραφή του Γρηγόρη Σκουλαρίκη και έμπειρη ομάδα προπονητών, όπως ο Γιώργος Δούσης και ο Γιώργος Δανιήλ, στο RUNAWAY, οι δρομείς κάθε επιπέδου μπορούν να βρουν την κατάλληλη προπονητική καθοδήγηση για να πετύχουν τους στόχους τους αλλά και παρέα για να τρέχουν καθημερινά.


Ομαδικές Προπονήσεις

Οι ομαδικές προπονήσεις στο τρέξιμο πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 18:45, και περιλαμβάνουν τρέξιμο στους ήσυχους δρόμους της Κάτω Κηφισιάς, σε συνδυασμό με ενδυνάμωση στον εσωτερικό χώρο του γυμναστηρίου.


Είτε είσαι αρχάριος δρομέας, προετοιμάζεσαι για το πρώτο σου 5άρι και θέλεις να ξεκινήσεις σωστά συστηματική προπόνηση, είτε είσαι πιο έμπειρος και θέλεις να βάλεις ποιοτικά στοιχεία στην προπόνησή σου, το RUNAWAY σου προσφέρει την κατάλληλη «διέξοδο» προς… την επίτευξη των στόχων σου!


Προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης

Αν είσαι πιο απαιτητικός από τον εαυτό σου, η προπονητική ομάδα του RUNAWAY μπορεί να σου προσφέρει tailor-made προσωπικό πρόγραμμα προετοιμασίας για αγώνες δρόμου και βουνού, από 5χλμ μέχρι Μαραθώνιο, ή και μεγαλύτερες ακόμα αποστάσεις, με επίβλεψη είτε από κοντά, είτε απομακρυσμένα (on line).


Δεν αρκούμαστε όμως μόνο στο τρέξιμο! Στον χώρο του γυμναστηρίου πραγματοποιούνται καθημερινά (πρωί-απόγευμα) ομαδικά προγράμματα Pilates Mat, Yoga και Kangoo Jumps. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα για ατομικές συνεδρίες Pilates Reformer και Personal Training (με ραντεβού), απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!


Για το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδας στην ιστοσελίδας μας www.myrunaway.gr


και κάνε FOLLOW για περισσότερα νέα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/myrunaway.gr

και στο Instagram:
https://www.instagram.com/myrunaway.gr/


#Runaway #MyRunaway #RunawayGate #RunawayCommunity


RUNAWAY
Γεωργίου Λύρα 53, 145 61, Κηφισιά
Τ. 215 50.17.094
info@myrunaway.gr
www.myrunaway.gr