Η πρώτη συνεργασία των brands Mizuno και ROXY δημιούργησαν ένα Running shoe για όλες τις Γυναίκες.

Η Mizuno με εμπειρία χρόνων στα αθλητικά είδη, υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα ένωσε τις δυνάμεις της με τη Roxy, ένα Brand που απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν την θάλασσα και τα υδάτινα σπορ.

Η βασική αρχή της Mizuno για την προστασία του περιβάλλοντος και η υποστήριξη της Roxy στις γυναίκες με θετική ενέργεια που λατρεύουν την άθληση , οδήγησαν στην δημιουργία του WAVE RIDER 26 ROXY, το ιδανικό παπούτσι για να επικροτήσει το Active Lifestyle.

Το Wave Rider 26 Roxy ενσωματώνει την νέα, επαναστατική τεχνολογία MIZUNO ENERZY , η οποία παρέχει μαλακό πάτημα και ασυναγώνιστη επιστροφή ενέργειας , ενώ το Mizuno Wave plate παρέχει απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα.

Αυτή την Άνοιξη έρχεται σε δύο εκπληκτικούς χρωματισμούς, ένα ζεστό ροζ σε συνδυασμό με κοραλί, και τιρκουάζ με το χαρακτηριστικό pattern λουλουδιών της Roxy. Βασισμένο στη λειτουργικότητα, τη θηλυκότητα και την αγάπη για το περιβάλλον που αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες της Mizuno και της Roxy , το παπούτσι αυτό είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά που δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Διατίθεται αποκλειστικά στα Mizuno Stores & στο official eshop https://www.mzn.gr/el-gr/