Η AIG δήλωσε το «παρών» για μια ακόμη χρονιά στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της πόλης, τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και τους αγώνες των 5 και 10 χλμ, ενισχύοντας παράλληλα το έργο της «Κιβωτού του  Κόσμου».

Με βασικό μήνυμα «Bring on finishing lines», 114 εργαζόμενοι και φίλοι της AIG από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και την Αργεντινή, πήραν μέρος στους τρεις αγώνες δρόμου, αναδεικνύοντας τις αξίες της προσπάθειας και της συμμετοχής.

Παράλληλα, η AIG αποφάσισε να ενισχύσει χρηματικά την «Κιβωτού του Κόσμου» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο του οργανισμού. Η εταιρεία προσέφερε για κάθε δρομέα που συμμετείχε ένα συμβολικό ποσό, διαθέτοντας συνολικά το ποσό των 5,000€ για τις ανάγκες του οργανισμού.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. τόνισε σχετικά: «Η συμμετοχή της AIG Running Τeam στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για ακόμη μια χρονιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, με τους εργαζομένους και φίλους της AIG να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους και φέτος την «Κιβωτό του Κόσμου». Τέτοιες ενέργειες χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης  και επιβράβευσης από το σύνολο της εταιρείας, δίνοντας το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα.»

H κα Μαρίνα Κατσίμπαλη, Διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου», σχολίασε σχετικά: «Η Κιβωτός του Κόσμου ευχαριστεί από καρδιάς την AIG Running Team για τη συμμετοχή της στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την AIG Ελλάς ΑΕ που για μία ακόμη φορά ενισχύει το έργο μας. Η αγάπη σας μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε μητέρες και παιδιά που έχουν ανάγκη και να λειτουργούμε απρόσκοπτα τα σπίτια φιλοξενίας μας σε Αθήνα, Πειραιά, Πωγωνιανή Ηπείρου και Χίο.»


Σχετικά με την AIG:

Η American International Group, Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες και δικαιοδοσίες. Οι εταιρίες της AIG εξυπηρετούν επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες μέσα από ένα από τα πλέον εκτεταμένα δίκτυα γενικών ασφαλίσεων παγκοσμίως. Επιπλέον,  οι εταιρίες της AIG είναι από τους κορυφαίους ασφαλιστές ζωής και συνταξιοδότησης στις ΗΠΑ. Η AIG είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τόκυο.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την AIG μπορείτε να βρείτε στο www.aig.com.gr | YouTube: www.youtube.com/aig και www.youtube.com/aiggreece | Facebook: www.facebook.com/aig.greece | Twitter: @AIGemea | LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/aig

H AIG είναι η εμπορική ονομασία των παγκόσμιων ασφαλιστικών υπηρεσιών της AIG Inc. που καλύπτει τους κλάδους περιουσίας, αστικής ευθύνης, ζωής και συνταξιοδότησης καθώς και τις γενικές ασφαλίσεις του ομίλου American International Group, Inc. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται από θυγατρικές ή συνδεδεμένες εταιρίες του American International Group, Inc. και ενδέχεται να μην διατίθενται σε κάθε χώρα. Οι καλύψεις διέπονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το ασφαλιστήριο. Μη ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα ενδέχεται να παρέχονται από ανεξάρτητα τρίτα πρόσωπα. Τα ασφαλιστικά προϊόντα ενδέχεται να παρέχονται από συνδεδεμένες ή µη συνδεδεμένες εταιρίες. Στην Ευρώπη, η κύρια ασφαλιστική εταιρία είναι η AIG Εurope Limited.