Σημαντική αύξηση ζήτησης για όργανα γυμναστικής αλλά και περιορισμενες διαθεσιμότητες έχει φέρει η πανδημία

Η ζήτηση σε προϊόντα Home Fitness έχει πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας. Αυτό οφείλεται πρώτα απ` όλα στο γεγονός ότι οι περισσότεροι χώροι άθλησης παραμένουν κλειστοί, ή όποτε ανοίγουν κατά διαστήματα, λειτουργούν με συνθήκες περιορισμού.

Επίσης, όπως όλοι γνωρίζουμε, η γυμναστική προάγει την παραγωγή ενδορφινών, που είναι οι ορμόνες της ευτυχίας. Σε μία δύσκολη συγκυρία, όπως είναι η σημερινή, ο άνθρωπος χρειάζεται «δόσεις» ευτυχίας, και η γυμναστική στο σπίτι είναι η πιο προσιτή επιλογή. Η ζήτηση λοιπόν είναι μεγάλη.

Η παγκόσμια βιομηχανία Home Fitness δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στην τεράστια ζήτηση που έρχεται από όλες τις χώρες του κόσμου. Εξάλλου και τα εργοστάσια δουλεύουν μετ` εμποδίων λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλονται παντού.

Από την κορυφαία αλυσίδα ειδών fitness στην Ελλάδα, τα X-TREME STORES μας λένε χαρακτηριστικά:

«Εμείς προνοήσαμε εγκαίρως γι’ αυτή την κατάσταση και δώσαμε πολλές και μεγάλες παραγγελίες σε είδη Home Fitness. Σχεδόν κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουμε προϊόντα, που όμως είναι πάντοτε λιγότερα από αυτά που περιμένουμε. Όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι μεγάλοι εισαγωγείς, από όλες τις χώρες θέλουν να προμηθευτούν πρώτοι. Τα εργοστάσια μοιράζουν τα προϊόντα με μέτρο σε όλους, για να μπορέσουν όλες οι χώρες να πάρουν. Έστω σε μικρότερες ποσότητες από τις επιθυμητές».

“Τι θα πρέπει να κάνετε: Να προμηθεύεστε τα προϊόντα που χρειάζεστε, αμέσως μόλις τα βλέπετε διαθέσιμα. Το πιθανότερο είναι μετά από λίγες μέρες να μην είναι πλέον διαθέσιμα. Μπορείτε να εξασφαλίζετε τα είδη αυτά είτε μέσω του site www.xtr.gr, είτε μέσω του καταστήματος που σας εξυπηρετεί (αν είναι ανοικτό). Ιδίως στα βάρη (αλτήρες, δίσκοι, μπάρες) αλλά και στους πάγκους γυμναστικής πολλά είδη εξαντλούνται σε μόλις 2-3 μέρες μετά από την παραλαβή. Συνιστούμε επίσης να μην περιμένετε να δείτε όλα τα είδη που χρειάζεστε διαθέσιμα έτσι ώστε να κάνετε  την παραγγελία σας. Προμηθευτείτε άμεσα τα είδη που βλέπετε διαθέσιμα και συμπληρώνετε μετά, με τις νέες παραλαβές. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους των καταστημάτων ποια προϊόντα προτείνουν ως εναλλακτικά, στην περίπτωση που τα είδη που σας ενδιαφέρουν έχουν απροσδιόριστο χρόνο παραλαβής. Δυστυχώς ο χρόνος παραλαβής είναι αβέβαιος ακόμα και για μήνες μετά την παραγγελία. Αρκετές φορές όμως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, που θα είναι καλό να τις γνωρίζετε. Και αποφασίζετε ανάλογα.”