Μετά από 4 λαμπερές, sold-out διοργανώσεις, το Ladies Run επιστρέφει για το καθιερωμένο φθινοπωρινό του Run-τεβού:

7

Στις 16 Οκτωβρίου, τo Astir Palace ανοίγει για 5η συνεχή χρονιά τις πύλες του για να υποδεχθεί τις πιο fit & stylish Ελληνίδες.

Εκκινώντας μπροστά από το εμβληματικό Arion Resort, οι δρομείς θα τρέξουν μέσα από τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν από τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια προς το τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης. Εκεί, με αναστροφή και αντίστροφη πορεία επί της Απόλλωνος, θα συνεχίσουν μεχρι την Astir Marina απ’ όπου θα  διέλθουν και θα συνεχίσουν την πορεία τους δίπλα στα πανέμορφα γιοτ. Μετά την εξόδο από τη μαρίνα και στο ύψος του Ν.Ο.Β ακολουθεί επιστροφή στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου, ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ., ενώ για τα 10 χλμ.θα επαναληφθεί η διαδρομή.

6

Και φέτος το επίσημο t-shirt που θα λάβουν δωρεάν με την εγγραφή τους οι Ladies έχει την υπογραφή της adidas – της εταιρείας που πρωτοπορεί και καινοτομεί παρουσιάζοντας τα κορυφαία είδη running παγκοσμίως.

3

Για 3η χρονιά το Contrex είναι ο πολύτιμος σύμμαχος ενυδάτωσης των δρομέων που θα τρέξουν με ασφάλεια και δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος, από τον όμιλο της ERGO.

5

Στον τερματισμό, υπό τους ήχους του DJ set της Μαρίας Παπιδάκη, αντί μεταλλίου οι συμμετέχουσες θα κερδίσουν το συλλεκτικό βραχιόλι της Links of London σε αποκλειστική έκδοση για το Ladies Run.

1

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, σημαντικό θα είναι και φέτος το ανθρωπιστικό σκέλος  της διοργάνωσης: Με σύμμαχο το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, 5 ευρώ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή θα διατεθούν για να καλυφθούν ανάγκες ευπαθών ομάδων γυναικών. Δείτε όσα έχουν προσφέρει οι Ladies μέχρι σήμερα στο http://www.ladiesrun.gr/to-minima-2016/

Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.ladiesrun.gr/