Το 1ο Energy Run powered by Garmin θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2016 στην περιοχή της Πεντέλης με δυο διαδρομές. Η μικρή διαδρομή δεν θα ξεπερνάει τα  5χλμ και η μεγάλη διαδρομή τα 12χλμ. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό 30μ από την πλατεία Αγ. Τριάδος της Παλαιάς Πεντέλης, επί της οδού «Λάμπη Σουβαλιώτη». 50μ από το σημείο εκκίνησης στρίβει δεξιά στο χωματόδρομο στους πρόποδες του όρους της Πεντέλης.

Η μεγάλη διαδρομή κατευθύνεται προς το σπήλαιο του Λήσταρχου Νταβέλη και συνεχίζει με ανοδική πορεία κάτω από την κορυφή και δεξιά με κατεύθυνση το χωμάτινο δρόμο πάνω από τους «Αγίους Ασώματους». Επιστρέφει από το χωμάτινο δρόμο πίσω από το νοσοκομείο. Η μικρή διαδρομή κάνει ένα μικρότερο κύκλο προς την ίδια κατεύθυνση.

Το τερέν είναι σε δασικούς δρόμους, πότε χωμάτινους και πότε στρωμένους με πέτρες ή τα χαρακτηριστικά μάρμαρα της Πεντέλης. Στις ανηφόρες θα βρείτε πιο έντονες κλίσεις, ενώ οι κατηφόρες θα έχουν ηπιότερη κλίση. Οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους. Οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να τις τρέξετε σε όλο το μήκος τους, ενώ οι αρχάριοι της παρέας . θα γνωρίσετε το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Οι διαδρομές και οι αγώνες μας είναι για όλη την οικογένεια. Ελάτε να γνωρίσετε την κρυμμένη ομορφιά και «αγριάδα» του όρους Πεντέλη.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών Garmin. Βασικοί χορηγοί είναι τα X-treme Stores και η Camelbak.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν τη Δευτέρα 14/12 και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μαςwww.energyraces.gr όπου θα βρείτε και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Η Energy Races είναι η φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας. Είμαστε οι ίδιοι αθλητές με συμμετοχές σε εκατοντάδες αγώνες και παράλληλα πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και διαχείριση αγώνων running δρόμου & βουνού, multisports και περιπέτειας.

Ακολουθήστε στα social media και να είστε άμεσα ενήμεροι για όλα μας τα νέα

Facebook
https://www.facebook.com/EnergyRaces.gr

Twitter
https://twitter.com/EnergyRaces

Instagram
https://instagram.com/EnergyRaces.gr/