Διαθέτει μπαταρία 4,500mAh, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει παρουσιάσει η LG, για πολλές ώρες διασκέδασης και εργασίας

Η LG Electronics (LG) ξεκινά την κυκλοφορία του LG X power2[1] smartphone αυτό το μήνα στις αγορές όλου του κόσμου ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική και έπειτα στις αγορές στην Ασία, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και άλλες περιοχές.

Το LG X power2, μία συσκευή από τη μεσαία κατηγορία, απευθύνεται σε καταναλωτές που κάνουν συχνή χρήση και αναζητούν από την αγορά μια συσκευή με ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλη οθόνη, προηγμένες λειτουργίες κάμερας και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μακράς διάρκειας μπαταρία 4.500mAh, το LG X power2 είναι ιδανικό για χρήστες που απολαμβάνουν να παρακολουθούν ταινίες και βίντεο στα τηλέφωνά τους, να παίζουν παιχνίδια ή απλώς να διεκπεραιώνουν πράγματα μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Η μπαταρία του LG X power2 που φορτίζει γρήγορα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς επαναφόρτιση. Με πλήρη φόρτιση, μπορεί να ανταπεξέλθει σε 26 ώρες χρόνο ομιλίας, 18 ώρες προβολής βίντεο ή 19 ώρες ‘σερφάρισμα’ στο διαδίκτυο[2]. Η μεγάλη οθόνη αφής HD In-cell Touch 5,5 ιντσών με ανάλυση 1,280 x 720 προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής με πλούσια, ζωντανά χρώματα.

Με μπροστινή κάμερα ευρείας γωνίας 5MP, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν ομαδικές φωτογραφίες ‘wefies’, ενώ το έξυπνο UX της LG περιλαμβάνει το Auto Shot και το Gesture Interval Shot που απλοποιεί τη λήψη selfies ενεργοποιώντας το κλείστρο αμέσως μόλις εντοπιστεί το πρόσωπο του χρήστη ή η κίνηση χεριού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αμέσως τις φωτογραφίες γρήγορα μέσω της λειτουργίας Quick Share. Στο πίσω μέρος, η βασική κάμερα 13MP διαθέτει τη λειτουργία Zero Shutter Lag για γρήγορες λήψεις χωρίς καθυστέρηση. Το απαλό φλας LED καθιστά δυνατή τη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό χωρίς το σύνηθες ‘σκληρό’ φωτισμό του flash που διαθέτουν οι υπόλοιπες κάμερες των smartphones της αγοράς.

«Το LG X power2 σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών που θέλουν τη μέγιστη δυνατή χρήση από τα smartphones τους συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης και πολλών άλλων προηγμένων λειτουργιών που διαθέτουν οι συσκευές ναυαρχίδες», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Ο συνδυασμός της εξαιρετικής ζωής της μπαταρίας, της μεγάλης οθόνης και των εξαιρετικών δυνατοτήτων της κάμερας έκαναν το πρώτο X power μια δημοφιλή πρόταση για εκατομμύρια καταναλωτές και αναμένουμε ότι η νεώτερη έκδοση της σειράς X power θα είναι ακόμη πιο ελκυστική».

Η τιμή και η ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας θα ανακοινώνονται τοπικά σε κάθε αγορά.

[1] Το όνομα μπορεί να διαφέρει σε κάποιες αγορές.

[2] Με βάση εσωτερικές εκτιμήσεις. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες χρήσης.