Η adidas στήριξε για μία ακόμη χρονιά τον ομορφότερο αγώνα δρόμου, το Ladies Run, που φέτος έκλεισε 5 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με πολλά happenings αλλά και τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά! Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών «έτρεξε» μαζί με γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού, των media, της μόδας αλλά και με όσες αγαπούν το τρέξιμο και το ευ ζην.

adidas-running-ladies-run-4Ενστερνιζόμενες το σύνθημα “Run Like a Lady”, η επίλεκτη ομάδα των adidas Runners Athens, του νέου running community της adidas που αποτελείται από ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη για το τρέξιμο, έδωσε ισχυρό παρών. Οι adidas Runners Athens μετά την επιτυχία των πρώτων καλοκαιρινών προπονήσεων τους επέστρεψαν δυναμικά και αποδεικνύουν στην πράξη πως παίρνουν την διασκέδαση στα σοβαρά, διαδίδοντας το μήνυμά τους: #WhyIrunAthens. Έτσι, περισσότερες από 20 runners έδεσαν τα PureBOOST X τους, τα παπούτσια running της adidas αποκλειστικά για γυναίκες που συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με το κορυφαίο στιλ και προσφέρουν ανεξάντλητη ενέργεια στον δραστήριο τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας και διένυσαν με positive energy τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ.

adidas-running-ladies-run-3

Το PureBOOST X μπόρεσαν να δουν και να δοκιμάσουν όλες οι runners στο product showroom της adidas, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth οι συμμετέχουσες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το πιο fun post και να το μοιραστούν στους λογαριασμούς τους στα social media. Επιπλέον, το επίσημο running t-shirt του αγώνα σχεδιάστηκε και φέτος από την adidas προσφέροντας άνεση, ενέργεια και υποστήριξη σε κάθε εκατοστό των διαδρομών.

adidas-running-ladies-run-2

Οι adidas Runners Athens είναι εδώ και αλλάζουν τα δεδομένα του running στην πόλη, προσκαλώντας όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο να γίνουν μέλος του μεγαλύτερου running community της πόλης μέσα από το adidas.gr/adidasRunners και το Facebook Group των adidas Runners Athens. Οι εξειδικευμένοι προπονητές των adidas Runners Athens μέσα από long και short runs αλλά και workouts – strength και yoga sessions – ειδικά για runners βοηθούν κάθε δρομέα, ανεξαρτήτως επιπέδου, να πετύχει τους στόχους του.

Και του χρόνου ladies!

adidas-running-ladies-run-1