Η LG Electronics Hellas έδωσε το παρών στο μεγαλύτερο τρίαθλο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα γιατί η Ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε και φέτος ως Χορηγός Τεχνολογίας στο Spetsathlon 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες μεταξύ 5-7 Μαΐου. H εταιρεία υποστήριξε για ακόμα μία χρονιά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή προσφέροντας μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Το Spetsathlon 2017, διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά στο νησί των Σπετσών, και προσέλκυσε πολλούς συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, το κολυμβητικό αγώνα και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού.

Ως Χορηγός Τεχνολογίας της αθλητικής διοργάνωσης, η εταιρεία προσέφερε μέσω του LG Video wall διαστάσεων 3x3 μοναδικά στιγμιότυπα του αγώνα σε εκπληκτική ποιότητα και ανάλυση κατευθείαν από την Πλατεία Ποσειδωνίου. Το εντυπωσιακό video wall που οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν, αποτελείται από 9 LED Οθόνες 47 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό bezel. Επιπλέον, η αποκλειστική τεχνολογία των οθονών της LG, In Plane Switching (IPS), προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνας με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης και πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων προσφέροντας ξεκούραστη θέαση.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά η LG ήταν παρούσα στις Σπέτσες και υποστήριξε μία από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα, το ‘Spetsathlon 2017’. H φιλοσοφία ‘Life’s Good’ της LG ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη ξεχωριστή πρωτοβουλία, η οποία συνδυάζει και προάγει τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού γιατί, για την LG η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν συμμετέχεις!».