Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία στα Sports Marketing Awards 2017. Συγκεκριμένα, έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Δημοσίων Σχέσεων/ Καμπάνια στα ΜΜΕ για την εταιρική καμπάνια «Γνώρισέ τους», που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της χορηγίας της στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και ομάδα στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα, η Samsung κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Digital/ Social Media για το portal www.thereds.gr, που προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο και πολλά προνόμια στους φίλους του Ολυμπιακού.

Η καμπάνια «Γνώρισέ τους» είχε στόχο να αναδείξει τις διακρίσεις, τα επιτεύγματα και την εντυπωσιακή πορεία των αθλητών μελών της Παραολυμπιακής ομάδας. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Asset Ogilvy Public Relations και τη Soho Square, σε παραγωγή της FOSS Productions.

Ως επίσημος χορηγός της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 8η συνεχή αγωνιστική περίοδο και τεχνολογικός υποστηρικτής του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η Samsung προσφέρει στους φιλάθλους πλούσιο και αποκλειστικό υλικό για την αγαπημένη τους ομάδα στο www.thereds.gr. Το περιεχόμενο συνεχώς ανανεώνεται και περιλαμβάνει νέα και ειδήσεις για τον Ολυμπιακό, τα δρώμενα στον αγωνιστικό χώρο, τους παίκτες της ομάδας, τους αγώνες καθώς και μοναδικούς διαγωνισμούς και ξεχωριστές εμπειρίες για τους φιλάθλους εντός και εκτός γηπέδου. Το site, το οποίο επιμελείται η 4Xperience, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τα Sports Marketing Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications και το Marketing Week με στόχο να υποστηρίξουν, να διαδώσουν και να προωθήσουν τις καλύτερες πρακτικές στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.