– Οι adidas Runners Athens άλλαξαν όσα ξέραμε για το τρέξιμο, καταφέρνοντας να γίνουν το μεγαλύτερο running community στην Ελλάδα –

– 250 adidas Runners έτρεξαν στο NIGHT RUN στους πιο ζωντανούς δρόμους της πόλης και ολοκλήρωσαν τη βραδιά με ένα απίθανο party –

Οι adidas Runners Athens αποχαιρέτησαν τη δυναμική χρονιά που πέρασε με μια αξέχαστη βραδινή «βόλτα» στη καρδιά της Αθήνας, συμπληρώνοντας 1 χρόνο λειτουργίας. Περισσότεροι από 250 φίλοι του community συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο adidas Runbase, με ένα ξεχωριστό after-run party! Οι Housetwins ανέλαβαν να ξεσηκώσουν με ένα ιδιαίτερο DJ set τους adidas Runners Athens ενώ όλοι απόλαυσαν δροσερές Heineken LIGHT με «λιγότερες θερμίδες, λιγότερο αλκοόλ αλλά όλη τη γεύση» μετά από το ξεχωριστό run στους δρόμους της νυχτερινής πόλης.

Η πιο κεφάτη running παρέα της Αθήνας έχει κάθε λόγο να γιορτάζει καθώς πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι adidas Runners Athens ξεκίνησαν το δρομικό τους ταξίδι στις 4 Ιουλίου 2016 και από τότε έχουν καταφέρει να γίνουν σταδιακά το μεγαλύτερο running community της πόλης. Το Νοέμβριο του 2016 απέκτησαν το δικό τους σπίτι, το adidas Runbase, έναν πρωτοποριακό χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για runners και έγινε το μόνιμο σημείο συνάντησης της κοινότητας, φιλοξενώντας πολλά ξεχωριστά events.

Οι adidas Runners Athens επαναπροσδιόρισαν το running συστήνοντας στους δρομείς την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για το τρέξιμο, προσφέροντας εκτός από προπονήσεις running, strength & mobility sessions για την ενδυνάμωση των δρομέων και medical και nutrition lectures για ενημέρωση σχετικά με την αθλητική διατροφή και την αποκατάσταση, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Δρομείς κάθε επιπέδου από έμπειρους αθλητές μέχρι αρχάριους δρομείς που βρήκαν το κίνητρο για να ξεκινήσουν το τρέξιμο ήρθαν από κάθε γωνιά της πόλης, έτρεξαν και προπονήθηκαν μαζί με τους adidas Runners Athens, έγιναν μια μεγάλη παρέα και έζησαν το τρέξιμο όπως ποτέ πριν και μέσα από την καθοδήγηση των Captains και των Coaches βελτιώθηκαν ως δρομείς και κυρίως πέρασαν καλά.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι adidas Runners Athens έζησαν και χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές. Πέρα από τα events και activations που οργάνωναν οι adidas Runners Athens για τους δρομείς φίλους τους, συμμετείχαν σαν ομάδα στα μεγαλύτερα δρομικά events της πόλης κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας , πραγματοποιώντας ξεχωριστά happenings πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, οι adidas Women απόλαυσαν μια εβδομάδα γεμάτη runs, workouts και special treatments (hair styling, make-up styling, μασάζ), ενώ την περασμένη εβδομάδα γιόρτασαν το τέλος της σεζόν με ένα ιδιαίτερο yoga session με πρωταγωνιστή το νέο ULTRABOOST X της adidas. Και σε διεθνές επίπεδο, κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών, οι adidas Runners Athens, συμμετείχαν στο παγκόσμιο κίνημα “adidas x Parley Run For The Oceans” και το μπλε χρώμα κυριάρχησε στο adidas Runbase, ενώ 400 μέλη της ομάδας έτρεξαν στους δρόμους της Αθήνας, μαζεύοντας χιλιόμετρα για τους ωκεανούς μέσω του Runtastic app.

Τα 180 work out events, τα 3.000 εγγεγραμμένα μέλη και οι 10.300 συμμετοχές αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη των μελών της ομάδας και δίνουν δύναμη στους adidas runners Athens για να προσπαθούν να βελτιώνουν συνεχώς τις επιδόσεις τους. Ο πρώτος χρόνος των adidas Runners Athens ολοκληρώθηκε ιδανικά, καθώς η ομάδα μας διακρίθηκε στα Event Awards 2017 και τα Sports Marketing Awards 2017, κερδίζοντας συνολικά 6 βραβεία. Αναλυτικά:

EVENT AWARDS 2017

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Event Series / Brand Consistency
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Experiential Marketing Event
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Venue Experience (adidas RUNBASE)

SPORTS MARKETING AWARDS 2017

  • GOLD βραβείο στην Κατηγορία Sports Brands / Engagement-Experiential
  • SILVER βραβείο στην Κατηγορία Sports Brands / Καμπάνια Integrated Marketing
  • SILVER βραβείο στην Κατηγορία Venues (adidas RUNBASE)

Μια συναρπαστική χρονιά γεμάτη χαμόγελα, πάθος για άθληση και διασκέδαση μόλις ολοκληρώθηκε, και οι adidas runners Athens μας υπόσχονται πολλές ακόμα running, και όχι μόνο, εκπλήξεις τη νέα σεζόν που έρχεται. Η πιο δυναμική running κοινότητα επιστρέφει τον Σεπτέμβρη για να γράψει νέα χιλιόμετρα στους δρόμους της Αθήνας με πολλές νέες περιπέτειες όπου ο ενθουσιασμός, το πάθος και η ομαδικότητα θα πρωταγωνιστούν και πάλι. Stay tuned!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens