Ή αλλιώς πως η καθημερινή άσκηση μπορεί να σε επιβραβεύσει σε κάθε προσωπικό σου ρεκόρ!

Σίγουρα γνωρίζεις κι έχεις χρησιμοποιήσει εφαρμογές smartphone για την καταμέτρηση και τη βελτίωση των επιδόσεων σας στο τρέξιμο. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις ακόμη είναι τη Run Track, την ελληνική εφαρμογή τρεξίματος για smartphones που επιπλέον παρέχει καινοτόμες λύσεις επιβράβευσης της προσωπικής σας επίδοσης. Συγκεκριμένα, όταν ο αθλητής που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Run Track ξεπεράσει κάποιο προσωπικό του ρεκόρ ως προς τη μέση ταχύτητα και τη χιλιομετρική απόσταση τότε αυτόματα επιβραβεύεται με μεγάλη έκπτωση σε επώνυμο αθλητικό εξοπλισμό.

HappyFiit_Final-02

Ο μηχανισμός επιβράβευσης της προσωπικής επίδοσης που χρησιμοποιεί η Run Track ανήκει στην πρωτοπόρο τεχνολογική πλατφόρμα HappyFiit (www.happyfiit.com) και στην εμπορική συνεργασία αυτής με τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport (www.cosmossport.gr). Έχει σημασία να σημειωθεί επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι αμιγώς ελληνική καθώς και τα τρία εμπλεκόμενα μέρη είναι 100% ελληνικών συμφερόντων.

Κατέβασε το Run Track (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bakas.dinos.runtrack&hl=el) δωρεάν, την πρώτη ελληνική εφαρμογή android smartphone για τρέξιμο και αύξησε τις επιδόσεις σου επωφελούμενος ταυτόχρονα από την ελκυστική έκπτωση -30% στα προϊόντα adidas Running.