ENERGY TAKES OVER ATHENS @ ATHENS AUTHENTIC MARATHON

Η adidas συμμετείχε και φέτος στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 33ο  Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης και μαζί με χιλιάδες φίλους του Μαραθωνίου γέμισε την πόλη με ενέργεια!

adidas x Marathon (3)

Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, η adidas καλωσόρισε χιλιάδες fans του running στο περίπτερό της στην Athens Marathon Expo, απ’ όπου προμηθεύτηκαν τη νέα adidas running συλλογή αλλά και το συλλεκτικό adidas running outfit του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ταυτόχρονα, πάνω από 130 επισκέπτες του περιπτέρου δέχτηκαν την πρόκληση της adidasνα ζήσουν την απόλυτη Ultra Boost εμπειρία, όπου μέσα από μία 2λεπτη runningδοκιμασία, έδωσαν την ενέργειά τους στο Μαραθώνιο συγκεντρώνοντας συνολικά 82.502 πόντους ενέργειας!

adidas x Marathon (4)

Μεταξύ των επισκεπτών της Marathon Expo στο booth της adidas ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές και διάσημοι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, όπως οι Κλέλια Πανταζή, Μαίρη Συνατσάκη, Νικολέτα Ράλλη, Μαντώ Γαστεράτου, Άννα Πρέλεβιτς, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Αναδιώτης, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Αναστασία Μαρινάκου και άλλοι.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η adidas υποδέχτηκε δρομείς και επισκέπτες στο Sponsor’s Village απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του adidas booth, οι δρομείς απόλαυσαν μασάζ για την αποθεραπεία τους, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την ενέργεια του BOOST με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

adidas x Marathon 2015 (1)

Η adidas συγχαίρει όλους τους runners και την adidas running team που πλημμύρισαν τους δρόμους με το χαμόγελο, την όρεξη και την αντοχή τους, και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με νέες εκπλήξεις!

 #BoostAthens