Η νέα καμπάνια της adidas με τίτλο «I GOT THIS», είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αθλούνται. Το τολμηρό και ισχυρό ύφος της συμβαδίζει με τον στόχο της καμπάνιας, να πλησιάσει με αυθεντικό, επιβλητικό αλλά και ενστικτώδες περιεχόμενο τις γυναίκες που ζουν δραστήρια τη ζωή τους και ακολουθούν περισσότερα από ένα στιλ workout.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι οι γυναίκες παραμένουν δραστήριες και πιστές στο πρόγραμμα γυμναστικής τους όλο το χρόνο.

Highlights της καμπάνιας αποτελούν το Racer Back Bra και το Ultimate Tights 2.0 που μαζί με την υπόλοιπη νέα training συλλογή της adidas, αναμένονται να γίνουν must-have για κάθε δραστήρια γυναίκα που προπονείται.

Η υψηλής ποιότητας υποστήριξη του Racer Back Bra προσφέρει σε όλες τις γυναίκες αυτοπεποίθηση και τέλεια εφαρμογή χάρη στην custom κατασκευή του, για όλα τα μεγέθη. Τα ειδικά μαξιλαράκια αφρού που ενσωματώνει, επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το Ultimate Tights 2.0 χάρη στο opaque υλικό του, προσφέρει απόλυτη κάλυψη ακόμα και σε extreme προπονήσεις, εκπληκτική εφαρμογή που κολακεύει, ενώ το Climalite ύφασμά του κρατά το σώμα στεγνό.

Η women collection για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 είναι εδώ και προσφέρει ό,τι χρειάζεται μία δραστήρια γυναίκα όχι μόνο για την προπόνησή της, αλλά και για το προσωπικό της στυλ.

Δες παρακάτω το video της καμπάνιας:

Δες τη νέα συλλογή στα social media της adidas ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπες στο http://www.adidas.gr/i_got_this


Η νέα συλλογή της καμπάνιας I GOT THIS είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα της adidas στην Ερμού (Ερμού 50),στο Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 280 & Λ. Δημοκρατίας 1) και στην Καλλιθέα(Λ. Θησέως 139 & Καστελλόριζου 3).