Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Μπορείτε πια να απολαύσετε τις ζεστές ημέρες και να διασκεδάσετε. Είτε γιορτάζετε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού με εξωτερικές δραστηριότητες, είτε σχεδιάζετε την λίστα των διακοπών σας, οι μπανάνες Chiquita είναι εδώ για  να σας κρατήσουν δροσερούς και αναζωογονημένους όλο το καλοκαίρι!

Οι μπανάνες Chiquita δεν είναι απλώς νόστιμες, αλλά και ωφέλιμες για την υγεία, γεμάτες θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, φυτικές ίνες και μέταλλα. Τα κοινά σνακ, όπως τα πατατάκια και τα επεξεργασμένα προϊόντα, είναι συνήθως πλούσια σε νάτριο, το οποίο μπορεί να συμβάλει στην κατακράτηση υγρών και στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Οι μπανάνες από την φύση τους δεν περιέχουν νάτριο, ενώ είναι πλούσιες σε Κάλιο, Βιταμίνη Β6 και θρεπτικά συστατικά που περιορίζουν την κόπωση  και διατηρούν την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα. Ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για ένα δραστήριο και υγιές καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε  μερικές καλοκαιρινές συνταγές με μπανάνες Chiquita, που θα σας δώσουν το απαραίτητο boost για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Παγωτό με κατεψυγμένη μπανάνα Chiquita

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του καλοκαιριού είναι τα χαλαρά απογεύματα  που μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας. Ένα δροσιστικό και υγιεινό επιδόρπιο είναι η τέλεια πινελιά  για αυτές τις ζεστές μέρες. Αν θέλετε μια υγιεινή εναλλακτική λύση με χαμηλά λιπαρά αντί για παγωτό, αυτή είναι η τέλεια συνταγή. Απλά βάλτε μερικές μπανάνες Chiquita στην κατάψυξη από το βράδυ και την επόμενη μέρα ετοιμάσετε ένα φρέσκο και υγιεινό παγωτό μέσα σε λίγα λεπτά. Τα παιδιά,  αλλά και οι ενήλικες, θα λατρέψουν αυτή τη νόστιμη λιχουδιά, οπότε φροντίστε να έχετε φτιάξει αρκετή ποσότητα!

Smoothie με κατεψυγμένη μπανάνα Chiquita και matcha

Αυτή η συνταγή για smoothie είναι γεμάτη από καλοκαιρινά vibes ευεξίας. Συνδυάζει  την φρουτένια νοστιμιά της μπανάνας Chiquita και την εξωτική γεύση του matcha, με το γάλα της επιλογής σας. Είτε έχετε διάθεση για πρωινό διαλογισμό, είτε για μάθημα γιόγκα, αυτή η συνταγή είναι ιδανική πριν ή μετά τη γυμναστική σας. Γεμίστε ένα ποτήρι και απολαύστε αυτό το γευστικό και δροσιστικό σνακ.

Υγιεινή Γρανίτα Αγγούρι με μπανάνα Chiquita και μέντα

Τα πιο ζεστά καλοκαιρινά βράδια, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας. Τι καλύτερο από μια γρανίτα με δροσερό αγγούρι και μπανάνα Chiquita για να δροσιστείτε μετά από μια καυτή μέρα στην παραλία ή για τη βόλτα σας να απολαύσετε στο πάρκο; Χωρίς λακτόζη και γεμάτο βιταμίνες, αυτή η νόστιμη γρανίτα θα μπορούσε να γίνει το νέο αγαπημένο σας ρόφημα.

Υγιεινά τσιπς μπανάνας Chiquita στον φούρνο

Φέτος το καλοκαίρι, πολλοί από εσάς ανυπομονείτε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο και να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας για περιπέτεια! Είτε κάνετε road trip με το  αυτοκίνητο, είτε πετάτε με αεροπλάνο, αυτή η υγιεινή και νόστιμη συνταγή για τα φουρνιστά chips μπανάνας είναι το τέλειο σνακ . Τα τσιπς μπανάνας γίνονται στο φούρνο και όχι στο τηγάνι, αφήνοντάς τα ελαφριά και νόστιμα. Οι μπανάνες Chiquita περιέχουν φυσικά γλυκαντικά, οπότε δεν χρειάζεται πρόσθετη ζάχαρη!


Φρουτοσαλάτα με μπανάνες Chiquita σε μπολ καρύδας

Οι κίτρινες μπανάνες σας φέρνουν στο μυαλό την λιακάδα και την όρεξη για τροπικό επιδόρπιο. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια καταγάλανη παραλία με ολόλευκη άμμο, ενώ τρώτε φρουτοσαλάτα με μπανάνες Chiquita, ανανά και καρύδα, απολαμβάνοντας το αντιοξειδωτικό τους boost. Μοναδική τροπική γεύση!

Έφτασε η ώρα να ξεσηκωθείτε και να βγείτε έξω! Οι ηλιόλουστες μέρες ήρθαν για να μείνουν και οι διακοπές πλησιάζουν. Πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε αυτές τις συνταγές, πλούσιες  σε Κάλιο για ζωντάνια και Βιταμίνη Β6 για να αυξήσετε ενέργειά σας και να απολαύστε το καλοκαίρι σας στο έπακρο!