Πώς θα ήταν, άραγε, να βρίσκεσαι αποκλεισμένος σε ένα έρημο νησί, παρέα με μερικούς από τους καλύτερους αθλητές CrossFit στον κόσμο;

 Για τη Reebok, το κορυφαίο αθλητικό brand του tough fitness, η απάντηση ήρθε με τη διοργάνωση του 3ο Ετήσιου Reebok Athlete Summit στις Μπαχάμες. Για μία εβδομάδα, κορυφαίοι – elite αθλητές CrossFit από ολόκληρο τον κόσμο, συναντήθηκαν στο πολυτελές θέρετρο, για να λάβουν μέρος σε έντονες δραστηριότητες, άφθονες ασκήσεις και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις!

Athlete Summit_A

Στο Summit έδωσαν, φυσικά, το παρών οι CrossFit αθλητές της Reebok, Rich Froning, Katrin Davidsdottir, Ben Smith και Annie Thorisdottir, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη συλλογή της Reebok για το 2017, αλλά και να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά, μερικά από τα βασικά της κομμάτια.

Athlete Summit_C

Από τις δραστηριότητες του φετινού προγράμματος ξεχώρισαν ο αγώνας γκολφ στο γήπεδο του Albany, τα θεαματικά water sports, ένας γύρος trivia και τα καθημερινά outdoor training sessions. Οι αθλητές ήρθαν σε «μάχη στήθος με στήθος», ακόμα και με τους εργαζόμενους της Reebok. Η διοργάνωση, ωστόσο, δεν είναι μόνο ένα σκληρό κι απαιτητικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αλλά είναι και μια ευκαιρία για διασκέδαση των αθλητών, λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους για τα Reebok CrossFit Games 2016.

Athlete Summit__ (1)

Η Reebok σχεδιάζει εξοπλισμό και είδη υπόδησης ειδικά για τους αθλητές του CrossFit – μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2010, ως φυσικό επακόλουθο για τα δύο brands που μοιράζονται κοινό όραμα, κοινές αξίες και έχουν ένα κοινό σκοπό: να παρακινήσουν τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του πλανήτη, ώστε να εντάξουν την άθληση στη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Athlete Summit_E

Δείτε το video από το Reebok Athlete Summit εδώ.

Follow Reebok

facebook | instagram