Η χρονιά ξεκινά με την πρεμιέρα της σειράς Margot vs Lily – A Better For It Production. Πρόκειται για μια σειρά οκτώ επεισοδίων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο παραγωγό Alfonso Gomez-Rejon, την καταξιωμένη σκηνοθέτη Tricia Brock και τον συγγραφέα των bestsellers, Jesse Andrews.

Παρακολουθείστε το trailer της πρωτότυπης σειράς εδώ:

Το 2015, περισσότερες από μισό εκατομμύριο γυναίκες σε 33 χώρες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κατάφεραν να τερματίσουν στους ημιμαραθωνίους που διοργάνωσε η Nike στην πόλη του Μεξικό, την Ταϊπέι, τη Ναγκόγια και το Σαν Φρανσίσκο. Συμμετείχαν στις προπονήσεις Nike+ Training Club (NTC) που διοργανώθηκαν από τη Σαγκάη μέχρι τη Στοκχόλμη και πήραν μέρος στα Nike+ Run Clubs (NRC) στη Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζανέιρο και αλλού. Σε όλο τον κόσμο, η παγκόσμια αυτή κοινότητα γυναικών συσπειρώθηκε γύρω από έναν κοινό στόχο: το Better For It.

Με άλλα λόγια, ο αγώνας αξίζει τη νίκη, είτε αυτό σημαίνει να κάνει κανείς το πρώτο βήμα ακολουθώντας μια προπόνηση στο Nike+ Training Club, είτε καταρρίπτοντας ένα ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο. Κάθε νίκη, μικρή ή μεγάλη, αποτελεί εφαλτήριο για να ξεπεράσει κανείς τα όριά του.

Ενισχύοντας αυτή την ιδέα, η Nike ανοίγει νέους ορίζοντες το 2016 και παρουσιάζει για πρώτη φορά μια πρωτότυπη σειρά με τίτλο Margot vs Lily – A Better For It Production. Παράλληλα, εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουργιο online προορισμό για το Better For It και ανοίγει τις εγγραφές για το NikeWomen Victory Tour. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να κινητοποιήσουν και να εμπνεύσουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, να υιοθετήσουν τον αθλητισμό και το fitness ως τρόπο ζωής και όχι απλά ως μια ακόμα τάση.

Κάθε αθλήτρια που αναζητά έμπνευση και κίνητρο για να γίνει #betterforit, θα βρει αυτό που ψάχνει στον νέο online προορισμό στο Nike.com που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συμβουλές και να δώσει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες NTC και NRC προπονήσεις. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αθλήτρια να δει τα looks που προβάλλονται στη σειρά και να ενημερωθεί για τα προϊόντα. Από την 1η Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα έως τις 21 Μαρτίου θα προβάλλεται και ένα νέο επεισόδιο της σειράς Margot vs Lily.