Πάρνηθα, 21 Φεβρουαρίου 2016

Δηλώστε συμμετοχή: www.energyraces.gr/register

EnergyRun_byGarmin_2line_logo

Μετά τον πρώτο, επιτυχημένο αγώνα στην Πεντέλη, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 800 δρομείς, έρχεται το 2ο Energy Run powered by Garmin, αυτή τη φορά στην Πάρνηθα στις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές για να επιλέξουν οι δρομείς: την μικρή διαδρομή απόστασης 4,5χλμ και την μεγάλη διαδρομή των 11χλμ.

1o Energy Run powered by Garmin_Penteli_20 (1)

Οι διαδρομές έχουν επιλεχθεί με γνώμονα την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της απέραντης ομορφιάς της Πάρνηθας. Ταυτόχρονα όμως, οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους, σε ήπιους χωματόδρομους και χωρίς πολύ μεγάλη συνολική υψομετρική. Σε σχέση με τον 1ο αγώνα στην Πεντέλη, οι διαδρομές είναι πιο εύκολες. Οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να τις τρέξετε σε όλο το μήκος τους, ενώ οι αρχάριοι της παρέας θα γνωρίσετε το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό δίπλα στο τελεφερικ του Καζίνο της Πάρνηθας.

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών Garmin. Επίσημοι χορηγοί είναι τα X-treme Stores, η Camelbak, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και το ενεργειακό ποτό VIBE από το LIFE.

Energy Run_2

Η εκκίνηση των 4,5χλμ θα δοθεί στις 10:00 ενώ η εκκίνηση των 11χλμ θα δοθεί στις 11:00. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι την Δευτέρα 15.02 αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://www.energyraces.gr/register/). Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε εδώ: www.energyraces.gr.

Ελάτε στις 21 Φεβρουαρίου στην Πάρνηθα για να γεμίσουμε ενέργεια και να απολαύσουμε τη φύση!

#EnergyRun

#EnergyRaces


 Ακολουθήσετε την Energy Races στα social media και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των αγώνων.

Facebook – facebook.com/EnergyRaces.gr

Instagram – instagram.com/EnergyRaces.gr

Twitter – twitter.com/EnergyRaces

1o Energy Run powered by Garmin_Penteli_50 (1)