17 – 19 Μαρτίου 2016,   Ζάππειο Μέγαρο

Έρχεται το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό γεγονός της Άνοιξης για να πλαισιώσει με μεγάλη επιτυχία τον 5ο Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας.

Η Half Marathon Expo 2016 θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου μέσα στο ιστορικό κτίριο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ και θα συμμετάσχουν σ’ αυτή οι κορυφαίες εταιρίες Αθλητικής Ένδυσης & Υπόδησης, Αθλητικής Διατροφής, Αθλητικού Εξοπλισμού και Αξεσουάρ, Προϊόντων και Υπηρεσιών Υγείας και πολλές ακόμη κατηγορίες εκθετών.

Και φέτος, όλοι οι 20.000 και πλέον συμμετέχοντες στους αγώνες του Ημι-Μαραθωνίου Αθήνας, μαζί με τους φίλους και τους  συγγενείς τους, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γυμναστές, μέλη αθλητικών συλλόγων και στελέχη εταιρειών θα επισκεφτούν την Half Marathon Expo, χαρίζοντάς της έναν ακόμα πιο εορταστικό χαρακτήρα που την ισχυροποιεί στη συνείδηση του κοινού ως το νέο must-visit αθλητικό και εμπορικό εκθεσιακό γεγονός της Άνοιξης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Αθλητισμού να επισκεφτούν την Half Marathon Expo και να γνωρίσουν πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον Αθλητισμό, τη Διατροφή και την Υγεία!!!

17 – 19 Μαρτίου 2016  Δίνουμε όλοι ραντεβού στο Ζάππειο Μέγαρο