Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ονομαστικός χορηγός σε μία ακόμη αθλητική διοργάνωση για το τένις

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ως ονομαστικός χορηγός και υποστηρικτής του αθλήματος του τένις, δίνει το παρών σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Η ολοκλήρωση του 1ου BΙΚΟΣ ΤΕΝΝΙS TOURNAMENT 2016 το Μάιο του 2016, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών και υψηλό επίπεδο παιχτών, δίνει τη σκυτάλη σε ένα ακόμη υποσχόμενο αθλητικό κάλεσμα. Με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, δυναμικά σερβίς, αγωνιστικό ενδιαφέρον και ομαδικό πνεύμα, το 2ο BΙΚΟΣ ΤΕΝΝΙS TOURNAMENT 2016 ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Salonica Tennis Club , στην πανέμορφη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στο 2ο BΙΚΟΣ ΤΕΝΝΙS TOURNAMENT 2016 συμμετέχουν γυναίκες και άνδρες από όλες τις ηλικίες και εμπειρίας, ενώ επιπλέον θα διεξαχθούν διπλά ανδρών και μικτά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Salonica Tennis Club, ενώ η τελετή λήξης, καθώς και οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. πάντα ενεργή στα αθλητικά δρώμενα, στηρίζει το άθλημα του τένις δροσίζοντας τους συμμετέχοντες με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», τονίζοντας τη ζωτική σημασία που έχει η σωστή ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αθλητική ενασχόληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις κατηγορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link:

http://www.salonicatennis.gr/Tournaments/2ndVikosTournament.aspx