1. Υπάρχουν ατελείωτοι, συναρπαστικοί αγώνες running, για κάθε γούστο. Μετά από όλον αυτόν τον ιδρώτα που έριξες στις καλοκαιρινές σου προπονήσεις (μες στην υγρασία), ήρθε η ώρα να τεστάρεις που σε πήγε όλη αυτή η προπόνηση των τελευταίων μηνών, τώρα που το κλίμα είναι δροσερό και ιδανικό για να αγωνιστείς. 2. Η αίσθηση του τρεξίματος στη δροσιά, ανάμεσα σε πεσμένα φθινοπωρινά φύλλα (ειδικά νωρίς το πρωί!)3. Το φθινόπωρο είναι σεζόν στόχων. Είναι μια καλή ευκαιρία να καταγράψεις κάπου τα ρεκόρ που ήδη έχεις, τους αγώνες που πρόκειται να τρέξεις, τι θέλεις να πετύχεις μέχρι τους ανοιξιάτικους αγώνες. Και μην ξεχνάς και φέτος το αποκορύφωμα του φθινοπώρου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

4. Τα μήλα! Είναι η σεζόν τους και τι καλύτερο φρούτο για τον δρομέα. Post-running σνακ, μπορείς να το βάλεις σε πόσα smoothies, πίτες, φρουτοσαλάτες.

5. New running εξοπλισμός. Δεν χρειάζεται να ανανεώσεις ολόκληρη την ντουλάπα σου, αλλά δε σε ενθουσιάζει η ιδέα του να αγοράσεις το πρώτο σου μακρυμάνικο/running tech μπλουζάκι για τη σεζόν;


Πηγή: womensrunning.competitor.com