Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022  να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού,  της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 για άλλη μια χρονιά θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου, πρώην TAE KWON DO, από την Τετάρτη 9 έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι απόλυτα επιτυχημένη με πλήθος συμμετεχόντων από τις εταιρείες με το σημαντικότερο εμπορικό αποτύπωμα της αγοράς και με την παρουσία χιλιάδων ενδιαφερόμενων επισκεπτών που αναμένεται να αγγίξουν αλλά και να ξεπεράσουν τους 60.000.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO, το μεγαλύτερο αθλητικό, δρομικό αλλά και ένα ιδιαιτέρως σημαντικό πολιτιστικό γεγονός σε διεθνές επίπεδο, αποτελεί αδιαμφησβήτητα μια διοργάνωση ορόσημο για το χώρο της ευζωίας. Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν από κοντά τις μεγαλύτερες εταιρείες Αθλητικής Ένδυσης και Υπόδησης, Αξεσουάρ, Διατροφής, Προϊόντα και Υπηρεσίες Τεχνολογίας, Προπονητικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Αποκατάστασης, Αθλητικό Τουρισμό καθώς επίσης και να ενημερωθούν αναλυτικά για όλους τους Εθνικούς και Διεθνείς δρομικούς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την έκθεση, έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με αθλητικό και όχι μόνο περιεχόμενο, οι οποίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού και θα περιλαμβάνουν εκτός από δρομικές δράσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις από τους leaders του χώρου αλλά και opinion makers που σίγουρα θα ξεχωρίσουν με την παρουσία τους.  

Οι διοργανωτές ΣΕΓΑΣ, Περιφέρεια Αττικής και η Be Best, εταιρεία παραγωγής της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO, σας προσκαλούν να δώσετε το παρόν σε μία μοναδική διοργάνωση που υμνεί τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει. 

Το ωράριο της έκθεσης έχει διαμορφωθεί ως εξής: Tετάρτη 9 Νοεμβρίου 13.00 – 20.00,  την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 19.00.