Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου 

έδωσαν ρυθμό & στιλ στη Μαρίνα Φλοίσβου

adidas - PBX Run (2)

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, πραγματοποιήθηκε το PureBOOST X Run, το πιο fun fashion exclusive running event της χρονιάς. Τριάντα τυχερές φίλες της adidas, που προέκυψαν μετά από διαγωνισμό στο λογαριασμό @adidasGR στο Instagram, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διαδρομή σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνες και να κάνουν δικά τους τα PureBOOST X, τα πιο stylish running παπούτσια της adidasΜαζί τους ήταν και οι ambassadors του PureBOOST X στην Ελλάδα, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου, δυο γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο για τη θετική τους ενέργεια, όσο και για το στιλ τους.

423416

Οι νικήτριες του διαγωνισμού γνώρισαν από κοντά τη Μαίρη και την Αθηνά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους με ένα τεράστιο “I AM POSITIVE ENERGY” χαμόγελο! Στο ειδικά διαμορφωμένο welcome area, οι γυναίκες fans της adidas και του running είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το αντικείμενο του… πόθου τους, το PureBOOST X, το παπούτσι που σχεδιάστηκε ειδικά για γυναίκες και ξεχωρίζει για την απόδοση, το στιλ και την κομψότητά του. Για αυτό άλλωστε το PureBOOST X είναι η must φετινή επιλογή των γυναικών, τόσο για το τρέξιμο που τις κρατάει fit, όσο και για το… τρέξιμο της καθημερινότητάς τους. Η Μαίρη, η Αθηνά και οι τριάντα τυχερές runners έδεσαν τα κορδόνια των PureBOOST X τους και έτρεξαν μαζί στη μοναδική διαδρομή της Μαρίνας Φλοίσβου, καταλήγοντας στον τερματισμό, όπου οι μουσικές επιλογές του dj έδωσαν ρυθμό σε ένα γεμάτο positive energy πρωινό Σαββάτου!

423412

PureBOOST X

adidas - PBX Run (1)

Η λεπτή μορφή του PureBOOST X προσαρμόζεται και αγκαλιάζει κομψά το γυναικείο πόδι, το οποίο πατάει πάνω στις χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST που βρίσκονται στη σόλα του παπουτσιού. Η ενδιάμεση σόλα BOOST προσφέρει ενέργεια σε κάθε βήμα, μετατρέποντας το τρέξιμο στον πιο ευχάριστο τρόπο για να διατηρείστε σε φόρμα. Το PureBOOST X διαθέτει μια νέα προσαρμοζόμενη καμάρα που εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα, με αποτέλεσμα το πόδι να δείχνει μικρότερο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια μοναδική αίσθηση στήριξης σε κάθε βήμα.

423415

#PureBOOSTX