Ένα παγκόσμια δρομικό κίνημα έρχεται τον Ιούνιο για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και να εμπνεύσει τη συλλογική δράση

Η adidas και το Parley αξιοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού για να διαδώσουν ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία των ωκεανών, με την οργάνωση της πρώτης παγκόσμιας πρωτοβουλίας, με επίκεντρο την παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών και για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η adidas, το Parley και το Runtastic ενώνουν τις δυνάμεις τους, και αξιοποιούν το running και τη δύναμή του για να αφυπνίσουν την περιβαλλοντική συνείδηση και να προτρέψουν τους runners να συνεισφέρουν έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από μια σειρά φυσικών και digital runs. Από τις 5 έως και τις 11 Ιουνίου, η adidas και οι adidas Runners παροτρύνουν όλους τους δρομείς να συμμετέχουν στα αντίστοιχα runs και να γίνουν μέρος του παγκόσμιου κινήματος για την προστασία των ωκεανών.

Φυσικά Runs

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, οι adidas Runners Athens την εβδομάδα 05-11/06 ντύνονται στις μπλε αποχρώσεις της θάλασσας και δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από το τρέξιμο.

Τη Δευτέρα 05/06 ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω του Runtastic app, συγκεντρώνουν χιλιόμετρα για το περιβάλλον και δηλώνουν ότι “RUN-TASTIC=FUN-TASTIC”. Την Τετάρτη 07/06, στο “URBAN RUN – PARLEY EDITION”, σαρώνουν τους δρόμους στην καρδιά της Αθήνας, ενώ την Παρασκευή 09/06, στο “WAVE RUN” θα μεταδώσουν την ενέργειά τους όπως τα κύματα των ωκεανών, σε μια high intensity δρομική προπόνηση. Την ίδια μέρα θα βελτιώσουν την ευελιξία, τη δύναμη και την αναπνοή τους, στο “BEACH STYLE YOGILATES” που συνδυάζει yoga και pilates υπό τους χαλαρωτικούς ήχους της θάλασσας. Οι πιο αρχάριοι στο τρέξιμο, θα έχουν την ευκαιρία να καταγράψουν τα πρώτα τους βήματα στο “NEWBIES RUN – PARLEY EDITION” της Τετάρτης και της Παρασκευής και να γνωρίσουν το Runtastic app για να καταγράψουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα.

Digital Runs

Κάθε runner μπορεί να συμβάλλει και να συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα για την προστασία των ωκεανών, λαμβάνοντας μέρος στα ψηφιακά runs. Από τις 5 μέχρι τις 11 Ιουνίου, δρομείς από όλον τον κόσμο, ενώνουν εικονικά τις δυνάμεις τους μέσω του running application της adidas, του Runtastic, συγκεντρώνοντας χιλιόμετρα για το περιβάλλον. Κατέβασε το Runtastic (App Store, Play Store) και τρέξε για το περιβάλλον!

Για εγγραφές και αναλυτικότερα βήματα σχετικά με τη συμμετοχή στην εβδομάδα ADIDAS X PARLEY RUN FOR THE OCEANS επισκεφθείτε το www.adidas.com/runfortheoceans και το www.adidas.gr/adidasrunners για να γραφτείτε στις αντίστοιχες προπονήσεις.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).