Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στο Athens Company Run 2023 – Δήλωσε συμμετοχή στα 5χλμ ή στα 10χλμ!

5χλμ και 10χλμ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.  Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: https://event.athletopia.com/company-run-2023

photo by George Spyros

Το μοναδικό δρομικό γεγονός που έχει τόσο αγαπηθεί, επιστρέφει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. με  αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ και ανοιχτή συμμετοχή για όλους.

Η διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 11ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας.

Για 11η χρονιά, αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που έχει γίνει θεσμός: τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε αγωνιστικούς χώρους, παρέα με συνεργάτες και συναδέλφους τους, να συσφίξουν τους δεσμούς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον από αυτά που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει.

ATHENS COMPANY RUN 2023

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ημερομηνία: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Τοποθεσία: Περιβάλλον χώρος Ο.Α.Κ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

07:30 Έναρξη Λειτουργίας Γραμματείας

09:00 Έναρξη Αγώνα Δρόμου 10χλμ

10.30 Έναρξη Αγώνα Δρόμου 5χλμ

11.30 Λήξη Αγώνων

*Χρονικό όριο: 5χλμ (50min) & 10χλμ (90min)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων των 5χλμ και 10χλμ καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων, έχει αναλάβει εταιρία χρονομέτρησης. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα μετά τον τερματισμό και τα επίσημα θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ CHIP – ΑΡΙΘΜΩΝ – ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5χλμ & 10χλμ θα πρέπει να παραλάβουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα τους από τη γραμματεία της διοργάνωσης το chip χρονομέτρησης με τον αριθμό συμμετοχής τους, όπως επίσης και το welcome pack με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ.

Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν σε κλειστή κυκλική διαδρομή 2,5χλμ.

Για τον αγώνα 5χλμ, οι δρομείς θα κάνουν 2 στροφές και για τα 10χλμ, οι δρομείς θα κάνουν 4 στροφές.

O έλεγχος των στροφών και η χρονομέτρηση θα γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικής καταμέτρησης και χρονομέτρησης.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:

Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες στα 5χλμ και 10χλμ θα απονεμηθούν αντίστοιχα κύπελλο και μετάλλιο σε ειδική εκδήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://event.athletopia.com/company-run-2023

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Το κόστος εγγραφής είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει και το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Σχετικά:

Οι 11οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.