Η ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937, με 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες  με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.

Αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου στο Μαραθώνιο του Εδιμβούργου, η Χαρά Σκουλαρίκη θα τρέξει με φιλανθρωπικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα υποστηρίζοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.  

Η Χαρά είναι δρομέας, με αγάπη στους δρόμους αντοχής και το άθλημα του Μαραθώνιου και είναι πρώτη φορά που τρέχει για φιλανθρωπικό σκοπό. Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ εμπνέει κάθε χιλιόμετρο στο μακρύ δρόμο του Μαραθώνιου, όπου βρίσκει νοερούς συνοδοιπόρους τους γονείς των  γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και με ψυχή βαθιά  θα πάρει εκκίνηση για τους γενναίους μαχητές  σε ένα αγώνα αντοχών.

Ενίσχυσε κι εσύ την παραπάνω προσπάθεια καταβάλλοντας οποιοδήποτε ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς με Αιτιολογία: RUN και το ονοματεπώνυμό σου. Στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο ή και άλλα στοιχεία επικοινωνίας θα χρειαστούν για την έκδοση της ανάλογης απόδειξης από την ΕΛΕΠΑΠ.

Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΛΕΠΑΠ :

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR  GR93 0171 6390 0066 3914 4911 957

Η συμβολή σου είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Κάνοντας τη δωρεά σου, γίνεσαι ενεργό μέλος της οικογένειάς μας!