Οι μπανάνες Chiquita και η γυμναστική γίνονται για το καλοκαίρι ένα αχτύπητο δίδυμο, με το λανσάρισμα μοναδικών fitness challenges! Ας μην ξεχνάμε ότι η μπανάνα, φρούτο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φυσικά σάκχαρα είναι συνώνυμο της υγιεινής διατροφής και συμβάλει στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης. Σε λίγες μέρες λοιπόν η μπανάνα Chiquita θα κυκλοφορεί με μία σειρά από απίθανα αυτοκόλλητα, που θα αναπαριστούν απλά και εύκολα fitness challenges, με σύντομο χρόνο εκτέλεσης που μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα.

Πολλά και διασκεδαστικά challenges

Η πρωτότυπη συλλογή με τα 10 fitness αυτοκόλλητα της Chiquita έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε fitness challenge να απεικονίζει ένα είδος άσκησης και να χωρίζεται σε πολλά mini challenges, κλιμακούμενης δυσκολίας. Με τον τρόπο αυτό μπορούν όλοι ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γυμνάζονται να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση μέσα σε ένα μόλις μήνα και το σημαντικότερο χωρίς να βαρεθούν.

Απλή και εύκολη άσκηση

Τα σύντομα και απλά challenges εκγύμνασης προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, ενισχύοντας τη φυσική κατάσταση και τη σωματική ευεξία. Τα challenges μπορούν να εκτελεστούν ένα-ένα ή να ενταχθούν σε ένα ήδη υπάρχον πρόγραμμα άσκησης για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και περιλαμβάνουν ασκήσεις όπως 15 push-ups, σανίδα διάρκειας ενός λεπτού ή 10 λεπτά διαλογισμού.

Κάντε τα fitness challenges μόνοι ή με παρέα

Οι καταναλωτές μπορούν να εκτελέσουν τα challenges είτε μόνοι τους, είτε με φίλους ή την οικογένειά τους, ενώ μπορούν να αναρτήσουν σχετικές φωτογραφίες από τις προπονήσεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #ChiquitaChallenge.

Η γυμναστική γίνεται πιο απολαυστική με τις μπανάνες Chiquita

Στο website της Chiquita μπορείτε να βρείτε μία σειρά από νόστιμες συνταγές χαμηλής θερμιδικής αξίας με μπανάνες που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ένα πρόγραμμα απλών και εύκολων ασκήσεων των fitness challenges. Αναλυτικά στο website μπορείτε να βρείτε συνταγές σχεδιασμένες για κάθε είδος γυμναστικής, όπως το «Yoga Bowl Breakfast», αλλά και σνακ ιδανικά για μετά την άσκηση, που θα προσφέρουν άμεση αναπλήρωση της ενέργειας στο σώμα.

Θα βρείτε επίσης ειδικά προγράμματα άσκησης προσαρμοσμένα σε διαφορετικές ανάγκες, όπως π.χ. την εμφάνιση στη παραλία με μαγιό, την απώλεια βάρους ή τη συμμετοχή σε έναν μαραθώνιο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τον Frankie Ruiz, επίσημο προπονητή του Nike Run Club και συνιδρυτή του Μαραθωνίου του Μαϊάμι και επίσημο σύμβουλο προπόνηση της Chiquita, και θα σας προσφέρουν εύκολες αλλά αποτελεσματικές συμβουλές.

Ωφέλη για τον οργανισμό

Οι μπανάνες Chiquita προστατεύουν την καρδιά, είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως το κάλιο, που είναι απαραίτητο για το χτίσιμο μυών, και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Περιέχουν επίσης το φυσικό σάκχαρό της φρουκτόζης και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να απορροφώνται πιο αργά από τον οργανισμό, αποτρέποντας την απότομη αύξηση του ζαχάρου, γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς στους αθλητές και τους δρομείς. Επιπλέον, οι διαλυτές ίνες που έχουν μειώνουν την κακή χοληστερόλη και τον αντίστοιχο κίνδυνο εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου και του διαβήτη τύπου 2.

Ένα είναι σίγουρο: Οι μπανάνες Chiquita είναι super fruits και αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού νοικοκυριού και αυτό το καλοκαίρι, το μήνυμα είναι απλό: Μπείτε σε φόρμα με την Chiquita χωρίς να χάσετε το κέφι σας!

Τα αυτοκόλληλα με το fitness challenge της Chiquita θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τα τέλη Ιουλίου και έπειτα!