Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας #CheckChain των δημητριακών FITNESS® της Nestlé και διάδωσε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, με μία κίνηση!

Τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé στηρίζουν τις γυναίκες να προχωρούν μπροστά και να κυνηγούν τα όνειρα τους. Και φέτος, για 9η συνεχόμενη χρονιά, διαδίδουν τη σημασία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού και παρακινούν όλες τις γυναίκες να θυμηθούν και να θυμίσουν σε όσες αγαπούν τη σημασία του να προσέχουν τον εαυτό τους! Με το 90% των γυναικών που διαγνώστηκαν εγκαίρως να παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά αντιμετώπισης της νόσου, σύμφωνα με τον οργανισμό Cancer Research UK, είναι εμφανές ότι η πρόληψη είναι το «κλειδί» στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο αυτό, φέτος τα FITNESS® παρουσιάζουν το #CheckChain, ένα παγκόσμιο κίνημα που στόχο έχει να κάνει την αυτοεξέταση του στήθους και την τακτική παρακολούθηση από ειδικό γιατρό, συνήθεια κάθε γυναίκας!

Υποστηρίζοντας τη δύναμη της γυναικείας αλληλεγγύης, τα FITNESS® καλούν κάθε γυναίκα να γίνει ο επόμενος κρίκος της #CheckChain αλυσίδας, ενθαρρύνοντας η μία την άλλη να εντάξει την αυτοεξέταση στη ζωή της! Πως; Τρία βήματα είναι αρκετά για να διαδώσεις κι εσύ το μήνυμα:

  • Τοποθέτησε τη δεξιά σου παλάμη επάνω από το δεξί σου στήθος
  • Άπλωσε το αριστερό σου χέρι λίγο πιο κάτω από τον ώμο σου και στην ίδια ευθεία με τον δεξί σου αγκώνα
  • Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με hashtag #CheckChain και διάδωσε το μήνυμα της πρόληψης σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς!

Το μόνο που χρειάζεται είναι κάθε γυναίκα να μάθει να αφιερώνει μερικά λεπτά στον εαυτό της και να το κάνει τακτικά! Και αυτό γιατί η αυτοεξέταση του στήθους τουλάχιστον μία φορά τον μήνα επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να παρατηρεί γρήγορα οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει στο στήθος της και να ζητά άμεσα την απαραίτητη ιατρική συμβουλή.

Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά, τα FITNESS® στηρίζουν το 10ο Greece Race for the Cure® ως επίσημος χορηγός κινητοποιώντας γυναίκες κάθε ηλικίας να τρέξουν ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης. Για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο αυτό το μήνυμα, τα FITNESS® προσκαλούν όλες τις γυναίκες να επισκεφθούν το περίπτερό τους την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, και να συμμετάσχουν στην παγκόσμια πρωτοβουλία #CheckChain

#ProxoraMprosta και γίνε μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας #CheckChain

 Η δύναμη είναι στα χέρια σου!