Τα δημητριακά ολικής άλεσης και οι μπάρες FITNESS® παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια #ProxoraMprosta, με στόχο να δώσουν σε όλες τις γυναίκες την έμπνευση και την ενέργεια να πιστέψουν στις απεριόριστες δυνατότητες που κρύβουν μέσα τους, να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κυνηγήσουν αποφασιστικά τα όνειρά τους!

Τα FITNESS®, μέσα από τις αληθινές ιστορίες γυναικών που πάλεψαν με ενέργεια και επιμονή για να πετύχουν το όνειρό τους, ενθαρρύνουν και τις υπόλοιπες γυναίκες να βγουν από το comfort zone τους, να αφήσουν στην άκρη τις δικαιολογίες που τις κρατούν πίσω και να κάνουν το πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων τους!

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Ελεάνα Ανδρεούδη, μία μπαλαρίνα με διεθνείς διακρίσεις, η οποία με ατέλειωτες πρόβες, πολλή αγάπη για το χορό αλλά και πολλή πειθαρχία κατάφερε να κατακτήσει τα όνειρά της και να υπηρετεί την τέχνη του κλασικού χορού με σεβασμό πάθος και αφοσίωση! Όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια: «Δεν αρκεί μόνο η δύναμη του σώματος… είναι και η δύναμη του μυαλού! Γι’ αυτό βάζω όλη μου την ενέργεια και το πάθος σε αυτό που αγαπώ και προχωράω μπροστά».

Φυσικά, η σωστή διατροφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της Ελεάνας, για να έχει πάντα όλη την ενέργεια που χρειάζεται, ώστε να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις μιας τόσο απαιτητικής καθημερινότητας! Τα δημητριακά και οι μπάρες FITNESS® αποτελούν το σύμμαχό της, ώστε να ξεκινάει κάθε μέρα με την ενέργεια που χρειάζεται για να κυνηγάει τα όνειρά της!

Παρακολουθείστε την ταινία της καμπάνιας εδώ:

https://youtu.be/0hWdlcoLWco

Αν έχεις κι εσύ ένα στόχο που δεν περνάει μέρα χωρίς να σκεφτείς, ήρθε η ώρα να βγεις από το comfort zone σου, να απελευθερώσεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να τον κατακτήσεις!

Δεν υπάρχει τίποτα να σε κρατάει πίσω!

#ProxoraMprosta και κυνήγησε τα όνειρά σου!