Δημοφιλείς Έλληνες στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την WIND Running Team για το «Μαζί για το Παιδί»

Έτοιμη να λάβει θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για 7η χρονιά είναι η WIND Running Team, με το δυναμικό αθλητικό αλλά και κοινωνικό της προφίλ.

Η ομάδα της WIND φέτος στηρίζει το σπουδαίο φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία παράλληλα στηρίζουν με τη συμμετοχή τους ως Πρεσβευτές δημοφιλείς Έλληνες στον αγώνα των 5χλμ., την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Οι Γιώργος Διαλεκτός, Ρένος Ρώτας, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Όλγα Φαρμάκη, Βασίλης Καλλίδης, Σάρα Εσκενάζυ, Τζούλια Νόβα, Στέφανος Κωνσταντινίδης, πρεσβευτές της WIND Running Team, στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί»

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομάδας, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας για την WIND είναι κάτι πολύ περισσότερο από τρέξιμο. Είναι γιορτή, χαρά και μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου γιατί όλοι μαζί, εργαζόμενοι, φίλοι, συνεργάτες, αθλητές, γινόμαστε ένα, ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δέχτηκαν και φέτος να τρέξουν μαζί μας. Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!»

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» στηρίζει παιδιά άπορων οικογενειών στην Ελλάδα. Μόνο μέσα στο 2016, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουν με την WIND Running Team, μπορούν να βοηθήσουν. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν στο www.supportmazi.gr.

#windrunningteam #AMA17 #deiksepoioseisai #mazigiatopaidi #supportmazi