Οι ηλεκτρονικές εγγραφές πραγματοποιούνται στο www.eccr.gr/symmetochi/engrafi/ μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Δύο μόνο μέρες απομένουν για να πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι την εγγραφή τους στο ELLINIKON Cross Country Race 2016 ή για να την ολοκληρώσουν, επιλέγοντας έναν από τους 3 αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2016: τον αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 51,7χλμ, τον ορεινό ημιμαραθώνιο μήκους  24,5χλμ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ή τον δρόμο υγείας μήκους 6χλμ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Τόσο οι νικητές όσο και όλοι οι συμμετέχοντες του ELLINIKON Cross Country Race 2016 θα κερδίσουν πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί της διοργάνωσης. Οι νικητές θα παραλάβουν δωροεπιταγές από την IKEA καθώς και από 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια SALOMON. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δωροεπιταγή των 10€ για αγορές στα καταστήματα INTERSPOTRT καθώς και 1 ζευγάρι αθλητικές κάλτσες από την GSA. Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα κληρωθούν δωροεπιταγές των 100€ από το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων, «ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ» και δωροεπιταγές για SPA στο “ΈΛΑΦΟΣ Natural boutique Hotel & Spa.

Ξεχωριστό είναι το μετάλλιο που θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες του ELLINIKON Cross Country Race 2016 στον τερματισμό τους που αποτελεί αντίγραφο αριστουργηματικού αρχαίου νομίσματος που απεικονίζει τον Πάνα, μυθικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με την περιοχή της Αρκαδίας. Ιδιαίτερο είναι και το εκμαγείο που θα παραλάβουν όλοι οι νικητές καθώς πρόκειται για ένα μαρμάρινο αναθηματικό ανάγλυφο στον Πάνα και τις Νύμφες σε σχήμα σπηλαίου.

Το ELLINIKON Cross Country Race 2016, που διοργανώνεται από τον σύλλογο Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας», αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν το τρέξιμο στη φύση και το βουνό και πραγματοποιείται σε διαδρομές απαράμιλλου κάλους και ομορφιάς μόλις 210 χλμ από την Αθήνα. Οι αγώνες ELLINIKON Cross Country Race και Half Marathon είναι πιστοποιημένοι από το INTERNATIONAL TRAIL RUNNING ASSOCIATION (ΙTRA) ενώ ως UTMB QUALIFYING RACES εξασφαλίζουν 3 και 1 πόντο, αντίστοιχα, για τους συμμετέχοντες. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο ανεξάρτητοι αθλητές όσο και αθλητές συλλόγων.

eccr 2

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρίες INTERSPORT και ΙΚΕΑ του Ομίλου Eταιριών FOURLIS, η Suzuki, η SALOMON, η GSA, η ERGO και η ΤAF. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το www.runningnews.gr, το www.advendure.com και το www.runster.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στο http://www.eccr.gr/symmetochi/engrafi/ μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website του αγώνα: www.eccr.gr

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook, το YouTube και το Twitter