Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 10:00, 5 & 10χλμ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει στο bit.ly/2j1aBvF

Το Cosmos Sport και ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία Heraklion Cosmos Sport Runpowered by adidas την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 10 το πρωί στον Δήμο Ηρακλείου. Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) και θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές, 5 και 10χλμ. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το τρέξιμο σ’ ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, με θέα στο Ενετικό Φρούριο Κούλε.

Σε αυτόν τον αγώνα όλοι κερδίζουν! Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει ένα τεχνικό μπλουζάκι adidas running καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε την επίδοσή σας καθώς ο αγώνας θα περιλαμβάνει χρονομέτρηση. Πριν την εκκίνηση του αλλά και στον τερματισμό, ειδικός trainer της adidas θα φροντίσει για την προθέρμανση και την απαραίτητη αποθεραπεία, δίνοντας παράλληλα τα απαραίτητα running tips. Στο ειδικό energy area θα μπορείτε να αναπληρώσετε την ενέργειά σας ενώ στο storage area θα μπορείτε να αφήσετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ο αγώνας φυσικά θα έχει ρυθμό και ανεβασμένη διάθεση, υπό τους ήχους upbeat μουσικής από DJ.

Στο ειδικά διαμορφωμένο showroom της adidas, στον χώρο της εκκίνησης και τερματισμού, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο αλλά και την συλλογή adidas running shoes που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Cosmos Sport.

Παράλληλα, μαζί με την Cosmos Running Team, τρέχετε για καλό σκοπό! Έχετε την ευκαιρία να χαρείτε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα running event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο την ενίσχυση της οργάνωσης “Μαζί νικάμε τον καρκίνο”. Με μόλις 5€ το άτομο, συμβάλλετε στην αγορά ειδικού μηχανήματος για καρκινοπαθείς, το οποίο θα προσφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα επισκεφθείτε το link: bit.ly/2j1aBvF. Η παραλαβή του starter pack του αγώνα, που περιλαμβάνει τον αριθμό, το ειδικό chip χρονομέτρησης αλλά και το τεχνικό μπλουζάκι adidas running, θα γίνει αποκλειστικά το Σάββατο 21/01, 09:00 – 20:00, στο κατάστημα Cosmos Sport στην οδό 1821, Αρ. 17, με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook του CosmosSport.gr για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα!