– Τρέχουμε όλοι μαζί για την προστασία της θάλασσας από το πλαστικό στο πιο δυναμικό running event της χρονιάς –

Η adidas και η Parley for the Oceans ένωσαν και φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα παγκόσμιο δρομικό κίνημα ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, καλώντας τις παγκόσμιες κοινότητες να αναλάβουν δράση. Η adidas, κατά την διάρκεια της καμπάνιας (08.06 – 08.07), θα υπολογίσει, μέσω της running εφαρμογής Runtastic και του ειδικά δημιουργημένου groupadidas x Parley Run For the Oceans”, κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν οι runners και θα το αντιστοιχήσει σε προσφορά ενός δολαρίου στο πρόγραμμα Parley Ocean Plastic, προσφέροντας 1 εκατομμύριο δολάρια για το πρώτο 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Κάθε δεύτερη ανάσα μας προέρχεται από τους ωκεανούς και η adidas το ξέρει. Έτσι, θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της προστασίας των ωκεανών και της ζωής, την Τετάρτη 04 Ιουλίου στο Φάληρο (στάση τραμ ΜΠΑΤΗΣ), στις 19.30, η adidas διοργανώνει το μεγαλύτερο running event που σκοπό έχει να ενώσει όλους τους runners και να δημιουργήσει «κύματα» που φέρνουν την αλλαγή. Το «RUN FOR THE OCEANS» | THE EVENT στοχεύει στη μετάδοση του μηνύματος της καμπάνιας και προσκαλεί όλους τους runners να αποκαλύψουν την πραγματική δύναμη του τρεξίματος.

Κάθε βήμα γεμάτο πάθος και με το βλέμμα στραμμένο στο γαλάζιο της Αττικής θάλασσας, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην παραλιακή ζώνη του Φαλήρου, σε διαδρομή 6 χιλιομέτρων, καταγράφοντας τη διαδρομή και τις επιδόσεις τους στο Runtastic, στο ειδικό group “adidas x Parley Run For the Oceans”. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική running εμπειρία συμβάλλοντας και οι ίδιοι στην προσπάθεια της adidas για την ενημέρωση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικό.

Ταυτόχρονα, κορυφαίοι Έλληνες αθλητές αλλά και ambassadors της adidas θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μεταδώσουν τη θετική ενέργεια και το όραμά τους για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Ξεχωριστή θα είναι και η συμμετοχή του Νίκου Κακλαμανάκη, Χρυσού Ολυμπιονίκη, αθλητή που ζει και ανασαίνει στη θάλασσα.

Μέσα από το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα των adidas Runners Athens, από τις 08 Ιουνίου οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν ομαδικά για τον κοινό σκοπό με αφετηρία το adidas Runbase, ενώ από τις δράσεις του community, ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τόσο στη μόλυνση των ωκεανών αλλά και στους τρόπους αξιοποίησης των πλαστικών απορριμμάτων με δημιουργικό τρόπο.

Πρωταγωνιστής στο «RUN FOR THE OCEANS» | THE EVENT θα είναι το ολοκαίνουριο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue, τo επίσημο running παπούτσι της καμπάνιας adidas x Parley “Run For The Oceans”. Για την κατασκευή του επάνω μέρος του παπουτσιού από 85% Parley Ocean Plastic™ Primeknit χρησιμοποιούνται περίπου 11 πλαστικά μπουκάλια που συγκεντρώνονται από ακτές και παραλίες ενώ το νέο colourway εμπνέεται από το Mariana Trench, το βαθύτερο σημείο των ωκεανών του πλανήτη και την περιοχή με την πιο αυξημένη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικές σακούλες μιας χρήσης.

Το νέο UltraBOOST Parley Deep Ocean Blue μπορείς να το κάνεις δικό σου online στο adidas.gr/Parley, στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, ενώ στο event θα έχεις την ευκαιρία να το ανακαλύψεις από κοντά και να νιώσεις κι εσύ στο πόδι σου πως η κορυφαία τεχνολογία μπορεί να εξυπηρετεί και έναν ανώτερο σκοπό.

Από σήμερα μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου δωρεάν στο «RUN FOR THE OCEANS» | THE EVENT online στο adidas.gr/adidasRunners ή μέσω του Runtastic για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος με πολλά happenings & εκπλήξεις.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε «κύματα» που θα φέρουν την αλλαγή.

Εσύ θα συμμετέχεις;

Μείνε συντονισμένος στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα του μεγαλύτερου running community ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία «Run For The Oceans» μπορείς να βρεις στο adidas.gr/Parley.

#adidasParley

#RunForTheOceans

#UltraBOOST

 

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).