Από χθες 8 Νοεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου, σε τοποθεσία που θα επιλέξετε εσείς, χωρίς κάποιο χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα, μπορείτε να επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που δηλώσατε έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας, στο πλαίσιο στη φιλοσοφία της ατομικής άθλησης και την πρωτοποριακή φιλοσοφία των virtual αγώνων!

Η ασφάλειά σας είναι εξαιρετικά σημαντική και η επιθυμία μας είναι όλοι οι δρομείς να είναι ασφαλείς και υγιείς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Μην ξεχνάτε να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις αποφεύγοντας τυχόν κινδύνους και να τηρείτε τα οριζόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας. Μόνο έτσι θα μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ενός διασκεδαστικού, παραγωγικού και ασφαλούς τρεξίματος!

Ένας διαφορετικός αγώνας, ένα ξεχωριστό μετάλλιο για τη συλλογή σας!

Ένα μετάλλιο που θα σας κάνει να θυμάστε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας. Το μετάλλιο συμπεριλαμβάνεται στο race kit που θα αποσταλεί στους δρομείς μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, και θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια του virtual αγώνα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, εκτός αν συμπληρωθεί νωρίτερα το όριο συμμετοχής!

Οι εγγραφές συνεχίζονται εδώ:

https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/virtual-run-gr