Μαζί με 51.000 δρομείς στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γιόρτασε τα 20 χρόνια συμμετοχής του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας. Ως Επίσημος Χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με ενθουσιασμό στήριξε τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς, προσφέροντας δροσιά και ενυδάτωση σε όλα τα στάδια της ιστορικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων αλλά και στις διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ.

Η Αψίδα Δροσιάς, τοποθετημένη στο σημείο ενεργοποίησης του Ευαγγελισμού, παρότρυνε στους δρομείς να ξεπεράσουν τα όριά τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πολύτιμος σύμμαχος των δρομέων του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ήταν διαθέσιμο στα σημεία ανεφοδιασμού, προσφέροντας την απαραίτητη  ενυδάτωση που χρειάζονταν  και ενισχύοντας τη  φυσική κατάσταση, την αντοχή και την ενδυνάμωσή τους.

Για δεύτερη χρονιά έτρεξε φέτος και η ΑVRA Running Team  με  κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί»  και τη συμμετοχή 520 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Θέλοντας να δώσουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, 5 μέλη της AVRA Running Team συνόδευσαν 5 μέλη της MDA Hellas, στον αγώνα των 5km, στηρίζοντας έτσι το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.Στο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, περίμεναν τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις: Εκεί βρέθηκε ο καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φωτογραφήθηκε με δρομείς και θεατές όλων των ηλικιών,  επιβραβεύοντας την αξία της συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Συμμετέχοντας στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας μαζί με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έγινα και εγώ ένα με τους δρομείς. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεπέρασαν τα όριά τους, συναίσθημα που μου είναι κι εμένα οικείο. Είτε στο γήπεδο, είτε στο δρόμο, κάθε αθλητική προσπάθεια μετράει».Επιπλέον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διοργάνωσε εκεί το ΑΥΡΑ Running Challenge, ένα διαδραστικό παιχνίδι που καλούσε τους συμμετέχοντες να τρέξουν μία εικονική διαδρομή 10χλμ. Ήταν μία προσομοίωση ενός πραγματικού αγώνα τρεξίματος με τους συμμετέχοντες να τρέχουν σε στατικούς μαγνητικούς διαδρόμους. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ , με αυτό τον τρόπο, χάρισε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή διαρκούσε ο κάθε γύρος του παιχνιδιού.

Το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με 20 χρόνια αδιάκοπης, περήφανης παρουσίας και δημιουργικής συμβολής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες του αθλητισμού, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.