Το Nο Finish Line Athens είναι αγώνας ευαισθητοποίησης, ενεργοποίησης, συμμετοχής, άθλησης και προσφοράς. Με όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά ακόμη και εάν η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης το επέτρεπε, ως διοργάνωση δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας και πόσο κρίσιμη παραμένει η κατάσταση όσον αφορά τον περιορισμό και τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.

Έτσι λοιπόν η απόφαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του NFL Athens, σε συνεννόηση με το διεθνή οργανισμό No Finish Line International αλλά και την Ένωση Μαζί για το Παιδί, σχετικά με τo 4ο “No Finish Line Athens”, είναι να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του δεύτερου μέρους της φετινής διοργάνωσης, η οποία όπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Απριλίου 2020 χωρίστηκε σε δύο μέρη, στο “virtual run” που υλοποιήθηκε 6-10 Μαίου 2020 και στο “actual run” που πρόκειται να υλοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 7-11 Οκτωβρίου 2020.

Αυτή η απόφαση δεν θα έχει καμία επίπτωση σε όσους (ομάδες και άτομα) έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο NFL Athens 2020 ανεξάρτητα αν συμμετείχαν στο “virtual run” του 4ου “No Finish Line Athens”, καθώς όπως αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή και επικοινωνήθηκε σχετικά, η εγγραφή τους ισχύει κανονικά για το 5ο No Finish Line Athens χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, παρότι η προθεσμία για ακύρωση συμμετοχής και επιστροφή των χρημάτων για το NFL Athens 2020 έχει λήξει, η διοργάνωση ανακοινώνει πως θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα ακύρωσης συμμετοχής που θα λάβει έως και 20 Σεπτεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το No Finish Line Athens, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου αφιερωμένος στα παιδιά, δίνει ραντεβού για την διεξαγωγή της 5ης διοργάνωσης το 2021 από 19 έως 23 Μαΐου, ελπίζοντας να αποτελέσει και το συμβολισμό επαναφοράς της κοινωνίας στην κανονικότητα.

Ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και το νέο πρόγραμμα του 5ου NFL Athens, θα επικοινωνηθούν εντός του ερχόμενου Οκτωβρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com, των κοινωνικών σελίδων της διοργάνωσης, καθώς και της έκδοσης δελτίων τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens