Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε τους δρομείς που συμμετείχαν σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα

Το Σάββατο, 23 Ιουνίου, περισσότεροι από 800 δρομείς από όλο τον κόσμο ανέβηκαν στον Όλυμπο, για να συμμετάσχουν στον 15ο Olympus Marathon. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ΑΥΡΑ των αθλητών που έλαβαν μέρος στον απαιτητικό αθλητικό αγώνα, προσφέροντάς τους ενυδάτωση και αναζωογόνηση, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ένα προϊόν παγκοσμίως διακεκριμένο για την ποιότητά και την αριστεία του, στηρίζει ενεργά τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από τον Olympus Marathon, ο οποίος πλαισιώθηκε από ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικά δρώμενα. Έτσι, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών που έλαβαν συμμετοχή στον αγώνα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όριά τους, ενισχύοντας τη μοναδική τους προσπάθεια.

Ο αγώνας αποτέλεσε και φέτος πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, ενώ δυναμικό “παρών” στον αγώνα έδωσε και η AVRA Running Team, η οποία συμμετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα. Φέτος, 23 τολμηροί εργαζόμενοι και φίλοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον αψήφησαν τις δυσκολίες και αποτέλεσαν την ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, σημειώνοντας μάλιστα υψηλές επιδόσεις, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα. Με τη συμμετοχή της, η ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ μετέφερε, για ακόμη μία φορά, το ηχηρό μήνυμα της άθλησης και της προσπάθειας, με σύμμαχό της τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση.

Στο χωριό των χορηγών, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποδέχθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό του, όλους εκείνους που ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα δροσιάς πριν ή μετά τον αγώνα. Εκεί, αθλητές και μη, φρόντισαν την ΑΥΡΑ τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Η Ναταλία Παπαναστασίου, Senior Brand Manager ΑΥΡΑ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Olympus Marathon, αυτόν τον εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Ζήσαμε μία συγκλονιστική εμπειρία και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που βοηθήσαμε τους αθλητές να φροντίσουν την ΑΥΡΑ τους, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε μία από τις δυσκολότερες ορεινές διαδρομές και πέτυχαν τον στόχο τους».

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ «αγκαλιάζουν» και υποστηρίζουν με συνέπεια αθλητικές δράσεις, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες της σωστής ενυδάτωσης και προάγοντας την καλή φυσική κατάσταση.