Πέμπτη 7 έως Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019,
Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do)

Στις 18 Απριλίου 2019, ο ΣΕΓΑΣ άνοιξε τις εγγραφές στους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας και ήδη από τις τρεις πρώτες μέρες καλύφθηκαν το 40% των ατομικών εγγραφών στους αγώνες 5 και 10χλμ.

Σήμερα, η BE BEST ανακοινώνει τις πρώτες πληροφορίες για την ERGO MARATHON EXPO που κάθε χρόνο δίνει την εκκίνηση στο 4ήμερο εθνικό μας γεγονός. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ERGO MARATHON EXPO αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς έρχεται για ακόμα μία χρονιά να επιβεβαιώσει την τεράστια φήμη της και να αποτελέσει πόλο έλξης δεκάδων χιλιάδων αθλητών και φίλων του Αθλητισμού.
Ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η αυθεντική διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το 2019 εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, μία περίοδος που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και σταδιακή αύξηση των συμμετοχών. Λόγω τεράστιας απαίτησης για αύξηση των ορίων συμμετοχής σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ. μεταφέρεται πλέον στο απόγευμα του Σαββάτου, στις 9 Νοεμβρίου 2019. Ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί και ένας μεγάλος ενιαίος πια Αγώνας Δρόμου 5χλμτο πρωί μόνο.

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής Υλικού του Μαραθωνίου, εξασφαλίζοντας τη μεγάλη και στοχευμένη επισκεψιμότητα της έκθεσης. Να επισημάνουμε ότι οι δρομείς του Αγώνα Δρόμου 10χλμ. θα πρέπει να έχουν παραλάβει από το Κέντρο Εγγραφών, το οποίο ως γνωστόν συν-λειτουργεί με την ERGO MARATHON EXPO, την τσάντα με τον αριθμό συμμετοχής τους και άλλες σχετικές πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 14:00 του Σαββάτου, 9 Νοεμβρίου 2019, μιας και ο σχετικός αγώνας θα διεξαχθεί το ίδιο απόγευμα.

Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στο Αυθεντικό Μαραθώνιο συμβαδίζει με την αύξηση του αριθμού εκθετών και επισκεπτών και επιβεβαιώνει τη δυναμική της έκθεσης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 2018 το παρών έδωσαν περισσότεροι από 75.000 επισκέπτες και αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου.

Πάμε για νέα ρεκόρ!

Μπες τώρα στο website της έκθεσης!

ERGO Marathon Expo 2018