Η νέα πρόταση για τους λάτρεις του γκολφ και της ναυτιλίας έρχεται για πρώτη φορά σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και σε ένα ιστορικό γήπεδο γκολφ. Το Glyfada Maritime Golf Event αποτελεί το νέο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Το πρώτο τουρνουά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας καθώς περισσότερα από 80 ανώτατα στελέχη τηςθα σχηματίσουν 20 ομάδες, των τεσσάρων ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν, σε ομαδικό  επίπεδο, σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να παίξουν γκολφ σε ένα αγωνιστικό γήπεδο, 18 οπών, par 72.

Glyfada Maritime Golf Event by Charis Akriviadis

Το Γκολφ Γλυφάδας «Κ. Καραμανλής», αποτελεί έναν χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού, με εξαιρετική θέα. Το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο του γκολφ, είναι μια καταπράσινη έκταση, διαμορφωμένη σε ένα τοπίο με χαμηλούς λόφους, με μεγάλα δέντρα και χαμηλή μεσογειακή βλάστηση. Σηματοδοτεί την καθημερινή συμμετοχή στην ελληνική και διεθνή δημιουργία θεσμικών διοργανώσεων, αγώνων, καθώς και στη δημιουργία συνειδήσεων και αξιών του γκολφ.

Οι ομάδες του Glyfada Maritime Golf Event θα διεκδικήσουν τιςσπουδαίες διακρίσειςγια την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στη γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 100 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γκολφ Γλυφάδας. Για δηλώσεις συμμετοχών: info(at)greekmaritimegolf.gr

Το τουρνουά διοργανώνεται από τη Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Η διοργάνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Glyfada Maritime Golf Event και τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουν οι γκολφέρ καθ’ όλη τη διάρκεια του, θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Glyfada Maritime Golf Event by Charis Akriviadis

Golden Sponsor της διοργάνωσης είναι ηJotun Hellas.

Official Technology Partner είναι η Samsung.

Silver Sponsor του τουρνουά είναι η The Marshall Islands Registry IRI.

Official Travel Partner είναι η Marine Tours.

Το Sports Production έχει αναλάβει η Active Media Group.

Hashtag: #glyfadamaritimegolfevent