Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 12.000 δρομέων και περιπατητών ολοκληρώθηκε το 3o No Finish Line Athens, ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά δρομικά γεγονότα στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, το οποίο εξελίσσεται πλέον σε ορόσημο της πόλης.

Από τις 10-14 Απριλίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος «πλημμύρισε» με ανθρώπους κάθε ηλικίας που περπάτησαν ή έτρεξαν γύρω από το κανάλι, συμμετέχοντας σε μία προσπάθεια ανεκτίμητης αξίας και συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Η Mastercard, ως μεγάλος χορηγός, στήριξε φέτος για πρώτη φορά το σημαντικό αυτό δρομικό γεγονός, ενισχύοντας διπλά το έργο του No Finish Line. Πιο συγκεκριμένα, η Mastercard μετέτρεψε τα χιλιόμετρα που κάλυψε κάθε συμμετέχων που πραγματοποίησε την εγγραφή του για τον αγώνα ανέπαφα ή online με κάρτα Mastercard® και διπλασίασε το ποσό της συνεισφοράς του για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Mastercard δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ενισχύσουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με €1, απλώς αγγίζοντας ανέπαφα την κάρτα τους στο διαδραστικό billboard που είχε διατεθεί για  τη συνεισφορά.

H ομάδα της Mastercard δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα. Εργαζόμενοι, συνεργάτες αλλά και αναγνωρίσιμα άτομα, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελένη Πετρουλάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του φετινού No Finish Line. Όλοι μαζί, ντυμένοι στα χρώματα της Mastercard, έδειξαν εμπράκτως γιατί είναι σημαντικό να υποστηρίζεις τέτοιες προσπάθειες.

ΗΆσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που φέτος στηρίξαμε μια προσπάθεια ανεκτίμητης αξίας όπως το No Finish Line, αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανταπόκριση που είχε ο αγώνας από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».