Η θρεπτική και νόστιμη μπανάνα Chiquita έδωσε ενέργεια σε όλους τους δρομείς

Η μπανάνα Chiquita, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, έδωσε για ακόμη μια φορά το παρών και στήριξε έμπρακτα τους αγώνες του Run Greece σε Καστοριά και Ιωάννινα. Οι δυο αυτοί αγώνες, οι οποίοι διοργανώθηκαν στις 12 Μαΐου στην Καστοριά και στις 19 Μαΐου στα Ιωάννινα, αποτελούν τους τελευταίους αγώνες και ολοκληρώνουν την εαρινή φάση του Run Greece 2019. Όπως και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες η Chiquita δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού τροφοδότησε τους αθλητές με περισσότερες από 10.000 μπανάνες, προσφέροντάς τους άμεση αναζωογόνηση και αναπλήρωση των επιπέδων ενέργειας.

Οι φετινοί αγώνες σε Καστοριά και Ιωάννινα προσέλκυσαν περισσότερους από 3.500 συμμετέχοντες και η αθρόα συμμετοχή αθλητών, αλλά και ανθρώπων όλων των ηλικιών, αποτέλεσαν θετικό σημάδι για την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού που καταβάλλει η διοργάνωση Run Greece στις περιοχές αυτές.

Το Run Greece, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο και παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο και τον υγιεινό τρόπο ζωής μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής. Όπως ακριβώς κάνει και η μπανάνα Chiquita, η οποία προάγει την υγιεινή διατροφή και αποτελεί τον πολυτιμότερο σύμμαχο των αθλητών σε κάθε διαδρομή, όντας το ιδανικό φρούτο για όλους τους δρομείς, καθώς παρέχει άμεση και διαρκή ενέργεια με τη μορφή των υδατανθράκων και μεγιστοποιεί τις αθλητικές επιδόσεις.

Η συνέχεια των αγώνων του Run Greece 2019 θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου από την Αλεξανδρούπολη, εγκαινιάζοντας έτσι τον φθινοπωρινό κύκλο της διοργάνωσης, ο οποίος περιλαμβάνει ακόμα τον αγώνα της Πάτρας στις 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνει τον κύκλο του στις 13 Οκτωβρίου στη Ρόδο.