Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την αρχική συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών στους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου. 

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου θα πάρουν μέρος ο Χριστόφορος Μερούσης, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, η Ντενίζ Δημάκη! Στα 5χλμ. θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την Ανδρικοπούλου Ζωή, η Χρυσαειδή Σταυρούλα και αναμένεται η ανακοίνωση και άλλων πρωταθλητών.

Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου χαρακτηρίστηκε ήδη από τα πρώτα της βήματα από εξωστρέφεια και μάλιστα το 2019 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου με χαρά υποδέχτηκε δρομείς και από το εξωτερικό! Ήδη το 2020 με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε 50 συμμετοχές δρομέων από 19 χώρες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι οικογενειακές. Σε αυτό το πλαίσιο και βλέποντας την προοπτική, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την προώθηση της πόλης του Ναυπλίου & γενικότερα της Αργολίδας ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού!

Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αγωνίζονται:

Το ολοκαίνουργιο application του Nafplio Marathon είναι έτοιμο και αναμένει όλους τους συμμετέχοντες να το κατεβάσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του! Πρόκειται για την εφαρμογή live tracking της MYLAPS η οποία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του αγαπημένου μας δρομέα αλλά και μέχρι 20 επιπλέον δρομέων, της ενημέρωσης για τους προπορευόμενους δρομείς στον εν εξελίξει αγώνα, καθώς και τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς, live τον αγώνα του!

Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον και δυνατότητα εγγραφής στους αγώνες του Nafplio Marathon, τις βασικές συνδέσεις πληροφοριών σε αντιστοιχία με την ιστοσελίδα, ειδοποιήσεις από τα social media του αγώνα και μία γκάμα επιλογών για…selfies αγωνιστικές φωτογραφίες και όχι μόνο!

Ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι η δεύτερη Διοργάνωση στην χώρα μας, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που υλοποιεί και προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους δρομείς.

Το live tracking αφορά μόνο στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου δρόμου. Οι υπόλοιπες δυνατότητες όμως, είναι ανοιχτές σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές και τους εθελοντές μας!

*Η εφαρμογή είναι συμβατή και σε λογισμικό Android και iOS.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.nafpliomarathon.gr και στο facebook

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των διευκολύνσεών στις διαμονές και στις μετακινήσεις των ενδιαφερομένων.

H Διοργάνωση αναμένει να σας καλωσορίσει όλους στο μαγευτικό Ναύπλιο στον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου!

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 3 Μαρτίου 2019: