Για μία ακόμη χρονιά η ανταπόκριση του κόσμου στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του Νο Finish Line Athens είναι συγκινητική, καθώς δύο μήνες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 10.000, απόδειξη της απήχησης που έχει στην Ελλάδα ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου που θα διεξαχθεί φέτος για τέταρτη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Oι εγγραφές στο No Finish Line Athens συνεχίζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα:  nflathens.com και παράλληλα με τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Charity Run 100h  διεξάγονται και τρεις διεθνείς αγώνες υπεραποστάσεων με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο πολυήμερος αγώνας 96 ωρών, ο υπερμαραθώνιος αγώνας 24 ωρών και ο κλασικός μαραθώνιος 42,195μ., στον οποίο  συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δρομείς υπεραποστάσεων. Η διορία εγγραφής στους συγκεκριμένους αγώνες είναι η 29η Μαρτίου 2020. Στο πρόγραμμα υπάρχει και το Family Run 1h, ένας μοναδικός  αγώνας μίας ώρας  ανοικτός για να συμμετέχουν μόνο  οικογένειες.

Στο No Finish Line οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η εκκίνηση στο 4ο No Finish Line Athens θα δοθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ώρα 09:00 και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 10 Μαΐου ώρα 13:00.

Πρεσβευτές του Νο Finish Line είναι οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλας Κακλαμανάκης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης και η μαραθωνοδρόμος Αλεξία Παππά.

Ομαδικές εγγραφές ως τις 29 Μαρτίου 2020

Παράλληλα, συνεχίζονται οι ομαδικές εγγραφές για εταιρείες, οργανισμούς, συλλόγους και σχολεία, που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο No Finish Line Athens, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και σε κοινωνική προσφορά. Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών έως τις 29 Μαρτίου 2020, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη του τμήματος εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση teams@nflathens.com.

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη! Επίσημοι χορηγοί είναι η τράπεζα HSBC, η Info Quest Technologies με το brand Xiaomi και η BIKOΣ Α.Ε. Eπίσημοι πάροχοι είναι τα ζυμαρικά Barilla, η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Toyota και η φαρμακευτική εταιρεία InterMed/ Uni-Pharma. Mεγάλοι υποστηρικτές του No Finish Line Athens είναι και φέτος η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Ηerbalife Nutrition, τα φυσικά καλλυντικά Bee Cera, η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τη μπύρα χωρίς αλκοόλ FIX Άνευ, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου και το γραφείο ταξιδίων Kyvernitis Travel. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι το ξενοδοχείο Athens Marriot, η Praktiker, η Εν Ολύμπω, το Ίδρυμα Ευγενίδου και η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

site

facebook

instagram

twitter